_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Δημιουργικό εργαστήρι felting στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας, στον Βόλο

⍆To Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) πραγματοποιεί, σε συνεργασία... με το Γηροκομείο Βόλου, ένα δημιουργικό εργαστήρι felting για αρχάριους, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου (ώρες 10:30-12:30), στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας, στον Βόλο.

Το felt ή αλλιώς κετσές είναι μάλλινες ίνες που δεν έχουν υφανθεί, δηλαδή ακατέργαστο μαλλί. Στην αρχαία Ελλάδα το ονόμαζαν πίλημα. Τα τελευταία χρόνια το felt έχει επανέλθει στην σκηνή της χειροτεχνίας. Η τεχνική είναι απλή και τα μόνα «εργαλεία» που χρειάζονται είναι νερό, σαπούνι και φαντασία. Χρησιμοποιώντας τα χέρια τους, οι συμμετέχοντες συνδυάζουν τις μάλλινες ίνες με μεταξωτά, λινά και βαμβακερά υφάσματα με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλ.: 24210 29844 (καθημερινά 10:00-17:00, εκτός Τρίτης).

Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα
Νότια Πύλη, 38334 Βόλος
Τ: 24210 29844| www.piop.gr
Δημιουργικό εργαστήρι felting στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας, στον Βόλο Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 3:40 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.