================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Με κεντρικό σύνθημα «Δουλειά για Όλους» στο φετινό Πατρινό Καρναβάλι

⍆Με κεντρικό σύνθημα «Δουλειά για Όλους» κυκλοφόρησε η αφίσα... του φετινού Πατρινού Καρναβαλίου, που θέμα έχει την ανεργία.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων Καρναβάλι Πάτρας διοργάνωσε «Πανελλήνιο Διαγωνισμό Αφίσας Πατρινού Καρναβαλιού 2018», που διήρκεσε έως τις 7 Ιανουαρίου, προσκαλώντας ενδιαφερόμενους από όλη την Ελλάδα να εκφραστούν «καρναβαλικά».


Η αφίσα του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού

Στόχος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» είναι να προβληθεί και μέσα από το καρναβάλι το ζήτημα της ανεργίας και όλα όσα βιώνουμε, στην πόλη μας αλλά και σε ολόκληρη την χώρα. Επειδή ακριβώς το Καρναβάλι το αντιμετωπίζουμε σαν υπόθεση του λαού μας, επειδή το θέλουμε ως πηγή ζωής και όχι κατήφειας, για το λόγο αυτό θέλουμε την καρναβαλική ζωντάνια και σάτιρα να «κουμπώσουν» με τα λαϊκά προβλήματα, να αναδειχτούν οι σύγχρονες ανάγκες του λαού μας και ειδικά της νεολαίας.

Οι καλύτερες αφίσες θα επιδειχθούν σε διοργάνωση Ομαδικής Έκθεσης Καρναβαλικής Αφίσας στην διάρκεια της καρναβαλικής περιόδου.

Το διάβασα στο tempo24.news
Με κεντρικό σύνθημα «Δουλειά για Όλους» στο φετινό Πατρινό Καρναβάλι Reviewed by PLOUMISTOS on 12:28 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.