================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ η Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να προστατεύσει τη Μακεδονία

⍆Δριμεία κριτική εφ' όλης της ύλης κατά της κυβέρνησης για την οποία λέει ότι... «δεν μπορεί να προστατεύσει τη Μακεδονία και την Ελλάδα» εξαπολύει η Ζωή Κωνσταντοπούλου με νέο βίντεο που ανήρτησε στο Facebook προκειμένου να παρουσιάσει τη θέση της Πλεύσης Ελευθερίας για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

«Η σημερινή κυβένρηση πουλάει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το νερό, το αεροδρόμιο, πουλάει ολόκληρη τη χώρα. Φυσικά δεν μπορεί να προστατεύσει τη Μακεδονία και την Ελλάδα» λέει η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Κάνει ακόμα αναφορές στις γερμανικές αποζημιώσεις, τους πλειστηριασμούς αλλά και τη συνέντευξη της συντρόφου του πρωθυπουργού την οποία χαρακτηρίζει «στημένη» προσθέτοντας ότι έγινε για να μετατρέψει τη θλιβερή δικαιολογί για ξεπούλημα και προδοσία σε προεκλογικό σύνθημα.

«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να προστατεύσει την εδαφική ακεραιότητα θα την παραδόσει κι αυτήν. Κάθε φορά που καταλύθηκε η δημοκρατία στη χώρα οι συνέπειες ήταν δραματικές» σημειώνει επίσης η πρώην πρόεδρος της Βουλής και προσθέτει: είτε περιληφθεί είτε δεν περιληφθεί ο όρος Μακεδονία είναι βέβαιο ότι η κυβέρνηση θα παραχωρήσει ό,τι της ζητηθεί ως αντάλλαγμα για να παραμείνει στην εξουσία».

Όσο για τη θέση της Πλεύσης Ελευθερίας για το Σκοπιανό η κυρία Κωνσταντοπούλου τονίζει: Δεν εκχωρούμε πόντο από τα σύνορά μας, καμία διαπραγμάτευση για τη χρήση του όρου Μακεδονία μέχρι να αποκατασταθεί η δημοκρατία στη χώρα.
 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ η Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να προστατεύσει τη Μακεδονία Reviewed by PLOUMISTOS on 10:39 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.