================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η ομιλία Τσίπρα στο υπουργικό: Δεν καταφέραμε όσα θέλαμε αλλά μόνο εμείς ολοκληρώνουμε το πρόγραμμα

⍆Χρονιά σταθμό χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας το 2018 στην ομιλία του... στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο της χρονιάς.

«Είναι ένα έτος γεμάτο προκλήσεις που για να μπορέσουν να υλοποιηθούν με τον θετικότερο δυνατό τρόπο απαιτείται σκληρή δουλειά ώστε να είναι έτος δικαίωσης» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός που υποστήριξε ότι με ορόσημο το Eurogroup της 22ης Ιανουαρίου «ολοκληρώνουμε την τρίτη αξιολόγηση και περνάμε στο τελευταίο κεφάλαιο που συμφωνήσαμε υπό τις γνωστές συνθήκες το καλοκαίρι του 2015».

Όπως είπε «το 2015 προσπαθήσαμε να αντιστρέψουμε τη φορά των πολιτικών πραγμάτων στην Ελλάδα, δεν καταφέραμε όσα θα θέλαμε αλλά το πρόγραμμά μας δεν μπορεί να συγκριθεί με τα δύο προηγούμενα προγράμματα». 

Πανηγύρισε, δε, ότι «παρά τις αναμφισβήτητα κοινωνικές συνέπειες μπαίνουμε στην τελευταία φάση του προγράμματος του μόνου προγράμματος που ολοκληρώνεται με επιτυχία».
Η ομιλία Τσίπρα στο υπουργικό: Δεν καταφέραμε όσα θέλαμε αλλά μόνο εμείς ολοκληρώνουμε το πρόγραμμα Reviewed by PLOUMISTOS on 11:48 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.