================================================================================================================
================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η NASA ανακοινώνει την Πέμπτη 16/12/2017 «μεγάλη ανακάλυψη» - ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

⍆Ετοιμαστείτε επειδή αυτή την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου, η NASA πρόκειται να κάνει μια ανακοίνωση.. για την αποστολή Kepler της, η οποία κυνηγάει για πλανήτες πέρα ​​από το ηλιακό σύστημα. Η NASA δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τι θα αποκαλύψει, αλλά σε μια δήλωση έλεγε ότι σχετίζεται με τη μηχανική μάθηση.

«Η ανακάλυψη έγινε από ερευνητές με τη χρήση μηχανικής μάθησης από το Google,» της NASA , δήλωσε . «Η μηχανική μάθηση είναι μια προσέγγιση της τεχνητής νοημοσύνης και δείχνει νέους τρόπους ανάλυσης των δεδομένων Kepler».
Η ζωντανή ροή θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 EST (6pm GMT) για να ανακοινώσει την τελευταία ανακάλυψη, με αρκετούς επιστήμονες να παρακολουθήσουν τα ευρήματα.Η NASA χρησιμοποιεί συχνά αυτά τα είδη εκδηλώσεων για να κάνει ανακοινώσεις από το τηλεσκόπιο Kepler. Στο παρελθόν, αντιμετωπίσαμε την ανακάλυψη νέων κόσμων μεγέθους της Γης και κόσμους που φαίνονται δυνητικά κατοικήσιμοι .

Μία ακόμη σημαντική ανακάλυψη στο «ράλι» αναζήτησης εξωπλανητών που συγκεντρώνουν όλα εκείνα τα στοιχεία για να οριστούν ως... «Νέα Γη», φέρεται να έχει πραγματοποιήσει η NASA, ενημερώνοντας πως θα προβεί σε ανακοινώσεις την Πέμπτη, μέσω έκτακτης συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσουν οι υπεύθυνοι της διαστημικής υπηρεσίας.

Το τηλεσκόπιο Κέπλερ, το οποίο είναι επιφορτισμένο με τον εντοπισμό εξωπλανητών που είναι πιθανό να φιλοξενούν οποιαδήποτε μορφή ζωής, ενδεχομένως και ειδών εξελιγμένων εξίσου ή και περισσότερο από τον άνθρωπο. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, η τελευταία ανακάλυψη της επιστημονικής ομάδας που χειρίζεται το Κέπλερ, ήταν αρκούντος μεγάλη, ώστε να οργανωθεί έκτακτη συνέντευξη Τύπου, ώστε να ενημερωθεί ολόκληρος ο πλανήτης.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν διέρρευσαν, ωστόσο ακριβώς λόγω του αντικειμένου με το οποίο είναι επιφορτισμένο το Κέπλερ, εικάζεται πως πρόκειται για μία σημαντική ανακάλυψη πλανήτη που μοιάζει με τη Γη και ενδέχεται να φιλοξενεί κάποια μορφή ζωής.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τη διαστημική υπηρεσία, η μεγάλη ανακάλυψη επιτεύχθηκε με τη βοήθεια του προγράμματος τεχνητής νοημοσύνης της Google, η οποία ανέλυσε τα δεδομένα που συνέλεξε το Κέπλερ και παρουσίασε τα απρόσμενα αποτελέσματα. Στο πρόγραμμα συνεργασίας μετέχουν τέσσερις κορυφαίοι επιστήμονες της NASA και ο στόχος είναι να επιτυγχάνεται η ανάλυση των «πληροφοριών» στο συντομότερο δυνατό χρόνο, ώστε να επισπευστεί η αποστολή.

Το Κέπλερ ξεκίνησε την αναζήτηση πιθανών «κατοικήσιμων πλανητών» το 2009, όταν οι επιστήμονες δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για το πλήθος των εξωπλανητών που μπορεί να μοιάζουν με τη Γη. Το πρώτο σκέλος της αποστολής του ολοκληρώθηκε το 2012. Ωστόσο, τα αποτελέσματα ήταν τόσο εντυπωσιακή, που το 2014 χρηματοδοτήθηκε νέα, πολύ μεγαλύτερη αποστολή, αναζητώντας ακόμη περισσότερους εξωπλανήτες και κοσμικά φαινόμενα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ 
Η NASA ανακοινώνει την Πέμπτη 16/12/2017 «μεγάλη ανακάλυψη» - ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 12:22 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.