================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Miss Europe Greece 2018 η Φρειδερίκη Μέμμου

⍆Με τον τίτλο της Miss Europe Greece 2018 που της δίνει το εισιτήριο για τον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό... ομορφιάς τον Μάρτιο στο Λίβανο στέφθηκε η Φρειδερίκη Μέμμου.

Στον Πανελλήνιο διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη νέων μοντέλων η Ακαδημία Μοντέλων σε συνεργασία με το Σωματείο Ελλήνων Μοντέλων διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία σε μια κατάμεστη αίθουσα για  18η συνεχή χρονιά τον Επίσημο Πανελλήνιο διαγωνισμό Μiss Τουρισμός 2018, στο Wyndham Grand Athens Hotel , δίνοντας την ευκαιρία σε νέες όμορφες Ελληνίδες να δοκιμάσουν την συναρπαστική εμπειρία.

Η Φρειδερίκη Μέμμου πήρε το εισιτήριο που την οδηγεί στο Λίβανο από τον κ. Γιώργο Κουτούλια και ελπίζει σε μια καλή θέση στον διαγωνισμό που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο στο Λίβανο και θα διαφημίσει την χώρα μας σε ολόκληρη την Ευρώπη.


Miss Europe Greece 2018 η Φρειδερίκη Μέμμου Reviewed by PLOUMISTOS on 5:16 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.