================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Διοργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων με πολλά δώρα και events από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας

⍆Τη διοργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων με πολλά δώρα και events προγραμματίζει... ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων.

Στις 21 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «Ξενία» Βόλου, εορταστική εκδήλωση αφιερωμένη στο Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «Ο Ιππόκαμπος».

Στις 29 του ίδιου μήνα, η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων προγραμματίζει εορταστική εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Διοικητηρίου (πρώην Νομαρχία, Ιωλκού και Αναλήψεως), αφιερωμένη στα παιδιά στα οποία θα μοιραστούν δώρα και γλυκά και θα υπάρξουν πολλά events.

Παράλληλα η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, θα επισκεφθούν Ιδρύματα και Σωφρονιστικά Καταστήματα του Νομού, όπου θα μοιράσουν δώρα και θα ανταλλάξουν ευχές.

Και φέτος τα Χριστούγεννα η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων δίνει τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, χαμόγελα, χαρά και δώρα, σε μικρούς και μεγάλους, συνεχίζοντας το θεσμό των εορταστικών εκδηλώσεων στη Μαγνησία. «Κάθε χρόνο προγραμματίζουμε και πραγματοποιούμε ανάλογες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Είναι ημέρες χαράς, είναι ημέρες αγάπης και μέσα σε ένα εξαιρετικά δύσκολο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον που όλοι μας βιώνουμε, κάποιοι συνάνθρωποί μας στερούνται ακόμη και τα βασικά αγαθά. Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση ως Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων θέλουμε να δώσουμε λίγες στιγμές χαράς. Οι φετινές εκδηλώσεις είναι ως συνέχεια των φιλανθρωπικών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια υπέρ της ΕΛΕΠΑΠ, του Σωματείου Συμπαράστασης Κρατουμένων Βόλου «Ο Εσταυρωμένος», του Ορφανοτροφείου, του Γηροκομείου και του Ιδρύματος Ειδικών Παίδων «Άσπρες Πεταλούδες.», ανέφερε σχετικά η Αντιπεριφερειάρχης κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη.
Διοργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων με πολλά δώρα και events από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας Reviewed by PLOUMISTOS on 12:49 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.