================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η Ένωση Κεντρώων ζητάει προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την ονομασία των Σκοπίων

⍆Να γίνει αμέσως μετά τις γιορτές «κατά προτεραιότητα προ ημερησίας διατάξεως... συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και να πάρουν επίσημα θέση κυβέρνηση και όλα τα πολιτικά κόμματα», ζητά η Ένωση Κεντρώων.

Σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων σημειώνει πως «διακινούνται συγκλίνουσες πληροφορίες, που μιλούν για εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας του κρατιδίου των Σκοπίων» και τονίζει πως «είναι αδύνατον να συνεχίζεται η διαπραγμάτευση, μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων, για ένα τόσο σοβαρό θέμα υπό πλήρη άγνοια της κοινωνίας και χωρίς να γνωρίζουμε τις θέσεις των κομμάτων».

Καταληκτικά επισημαίνει πως «κάποιοι ενδεχομένως να κάνουν υπολογισμούς χωρίς να λογαριάζουν τις συνέπειες» και προσθέτει: «Η Ένωση Κεντρώων λέει ένα πράγμα "λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο". Ο ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια».
Η Ένωση Κεντρώων ζητάει προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την ονομασία των Σκοπίων Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 3:18 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.