_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ευαισθητοποίηση των πολιτών του Βόλου σχετικά με την αναπηρία με τις παραστάσεις «Τελείωσα με τους Ανθρώπους»

⍆Το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ» και η Περιφέρεια Θεσσαλίας... – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων συνδιοργανώνουν σειρά θεατρικών παραστάσεων με τίτλο «Τελείωσα με τους Ανθρώπους», την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 στην αίθουσα του κινηματοθέατρου «Αχίλλειον» στο Βόλο.

Σκοπός είναι η ευαισθητοποίηση όλων σχετικά με την αναπηρία, η εξοικείωσή τους με τη διαφορετικότητα, καθώς και η ανάδειξη των δυνατοτήτων των ατόμων αυτών. Οι Θεατρικές παραστάσεις γίνονται με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία και με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη ανέφερε «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έδειξε έμπρακτα ότι θέτει τα ΑμεΑ σε προτεραιότητα καθώς από τις πρώτες πράξεις, για τις οποίες προχώρησε σε πρόσκληση για ένταξη στο νέο ΕΣΠΑ (Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020) και σε απόφαση τελικά για ένταξη και στη δέσμευση των αντίστοιχων πιστώσεων, οι δύο αφορούν την ευπαθή ομάδα των ΑμεΑ. Στηρίζουμε αυτή την εκδήλωση του Σωματείου Ιππόκαμπος, στηρίζουμε τα άτομα με τις ιδιαίτερες δεξιότητες και στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας μας βοηθούμε στο να αναδειχθούν οι ικανότητες αυτών των ατόμων».
Ευαισθητοποίηση των πολιτών του Βόλου σχετικά με την αναπηρία με τις παραστάσεις «Τελείωσα με τους Ανθρώπους» Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 1:15 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.