_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

ΟΕΒΕΜ: Προβληματισμός για την απομάκρυνση του στρατοπέδου Γεωργούλα και της 32 ΤΑΞΥΠ από το Βόλο

⍆Έντονο προβληματισμό προκαλεί στους ελεύθερους επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους της περιοχής,.. η φημολογία μέσω δημοσιευμάτων για την απομάκρυνση του στρατοπέδου Γεωργούλα και της 32 ΤΑΞΥΠ από το Βόλο.

Σε μια περίοδο έντονης οικονομικής δυσπραγίας για τις επιχειρήσεις του νομού, τέτοια δημοσιεύματα ενισχύουν τον προβληματισμό των επιχειρηματιών για το μέλλον τους.

Ως ΟΕΒΕΜ που εκπροσωπούμε χιλιάδες μικρομεσαίους ελεύθερους επαγγελματίες οφείλουμε να πάρουμε θέση. Ζητάμε από την κυβέρνηση να αποσαφηνίσει όσο το δυνατό γρηγορότερα για το αν αληθεύει το συγκεκριμένο σενάριο. Καλούμε τους τοπικούς Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μεϊκόπουλο Α. , κα. Παπανάτσιου Α. , και κ. Μπαλή Μ. να δηλώσουν αν είναι ενήμεροι για μια τέτοια ενέργεια. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, αφού αφορά τουλάχιστον 1000 άτομα, και οφείλουν να σταματήσουν να παίζουν κρυφτούλι με τα προβλήματα της πόλης.

Κύριοι Βουλευτές πάρτε σαφή θέση για το συγκεκριμένο θέμα. Ο νομός μας και οι επαγγελματίες του μετά από 8 χρόνων πλήρης αποβιομηχάνισης με τεράστια ανεργία και υποαπασχόληση δεν μπορεί να δεχτεί άλλο οικονομικό πλήγμα και η αδιαφορία θα θεωρηθεί συνενοχή στην οικονομική επαγγελματική και κοινωνική υποβάθμιση της περιοχής μας. Άλλωστε σκοπό σας ως Βουλευτές του Νομού Μαγνησίας είναι η προάσπιση των συμφερόντων και η ανάπτυξη της περιοχής που εκλέγεστε.

Η ΟΕΒΕΜ θα μπει μπροστά στον αγώνα για να αποτρέψει την συγκεκριμένη φημολογούμενη ενέργεια της κυβέρνησης και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και καλεί τους παραγωγικούς, πολιτικούς και όλους τους φορείς της περιοχής να πάρουν θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Φτάνουν πια τα παιχνίδια με το Βόλο ασχοληθείτε πια με τα αληθινά προβλήματα του νομού μας και των ελεύθερων επαγγελματιών του.
ΟΕΒΕΜ: Προβληματισμός για την απομάκρυνση του στρατοπέδου Γεωργούλα και της 32 ΤΑΞΥΠ από το Βόλο Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 3:45 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.