_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου η μαγευτική βραδιά των φαναριών στην παραλία του Βόλου

⍆Την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου,... θα πραγματοποιηθεί και φέτος, η τόσο επιτυχημένη, φαντασμαγορική και μαγευτική βραδιά των φαναριών στην παραλία του Βόλου, μπροστά από το Ηρώο και τη φωτισμένη «Αργώ».

Η βραδιά των φαναριών θα διοργανωθεί για μία ακόμη χρονιά, με στόχο τη στήριξη ευαγών ιδρυμάτων της περιοχής. Ήδη έχει γίνει προμήθεια 5.000 φαναριών, τα οποία θα διατεθούν στους πολίτες. Κάθε πολίτης θα προσφέρει ένα χρηματικό ποσό για να αγοράσει το φαναράκι, το οποίο θα ανάβει και θα απελευθερώνει στον ουρανό μαζί με την ευχή του.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα προσφερθεί στα ιδρύματα: Ορφανοτροφείο Βόλου, ΕΛΕΠΑΠ, «Πίστη», «Φλόγα», Κουζίνα Αλληλεγγύης και Κιβωτός του Κόσμου.

Τα φαναράκια θα διατίθενται στο κοινό από τις 5.00μ.μ. στα ειδικά περίπτερα που στήνονται κάθε χρόνο για τα αντίστοιχα ιδρύματα. Στις 7.00μ.μ. ακριβώς θα ανάψουν τα φανάρια ταυτόχρονα από τους συμμετέχοντες και 5.000 ευχές θα ανεβούν στον ουρανό, δημιουργώντας το καταπληκτικό θέαμα.

Η διάθεση ξεκινά από τις 5,00, προκειμένου να μη δημιουργηθεί συνωστισμός κατά τη διανομή. Παρακαλούνται όμως οι συμμετέχοντες να συντονιστούν με τους διοργανωτές και να στείλουν την ευχή τους στις 7.00, μαζί με τους υπόλοιπους συμπολίτες. Για την προμήθεια του φαναριού δεν υπάρχει τιμή αγοράς, προαιρετικά στους κουμπαράδες των περιπτέρων ο καθένας προσφέρει ένα ή περισσότερα κέρματα ή χαρτονομίσματα για την ενίσχυση των ευαγών ιδρυμάτων.
Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου η μαγευτική βραδιά των φαναριών στην παραλία του Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 6:33 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.