================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Με τη λειτουργία χώρου απασχόλησης παιδιών το φετινό Μπαζάρ του Οδηγισμού την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου

⍆Το πατροπαρόδοτο Μπαζάρ πραγματοποιείται και φέτος από το Τοπικό Τμήμα... του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ στο ξενοδοχείο «Ξενία» Βόλου με την καινοτομία στη φετινή διοργάνωση της λειτουργίας χώρου οδηγικής δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά.

Το Μπαζάρ του Οδηγισμού, που είναι το πρώτο που λειτούργησε στο Βόλο και συνεχίζει με επιτυχία να διοργανώνεται κάθε χρόνο, περιλαμβάνει μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες και σπιτικά γλυκά με στόχο την ενίσχυση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που αφορούν σε παιδιά (κορίτσια και αγόρια) ηλικίας 5 έως 18.

Και φέτος στη ζεστή χριστουγεννιάτικη οδηγική ατμόσφαιρα θα προσφερθεί καφές ή τσάϊ και σπιτικά γλυκίσματα ενώ στους όμορφα στημένους πάγκους χριστουγεννιάτικα στολίδια και διάφορα διακοσμητικά καθώς και εορταστικά γλυκίσματα όλα φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη από τα μέλη της Ομάδας Συνεργασίας του Τ.Τ. Βόλου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού θα προσφέρουν μοναδικές επιλογές για τα χριστουγεννιάτικα δώρα.

Με τη λειτουργία χώρου απασχόλησης παιδιών το φετινό Μπαζάρ του Οδηγισμού την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 11:59 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.