================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ionity: Εγκαθιστά 400 σταθμούς φόρτισης αυτοκινήτων σε Ευρώπη (και Ελλάδα)

⍆Η κοινοπραξία Ionity που συνέστησαν ... οι Mercedes, BMW, Audi, VW, Porsche και η Ford, θέλει να καταστήσει την ηλεκτροκίνηση πραγματικότητα, δημιουργώντας ένα δίκτυο ταχυφορτιστών που θα εξασφαλίζουν ταξίδια χωρίς το άγος της αυτονομίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι μέχρι σήμερα έχουν δημιουργηθεί 20 σταθμοί ανάμεσα στη Γερμανία και τη Νορβηγία με απόσταση 120 χλμ. ανά σταθμό. Ο στόχος είναι 400 σταθμοί σε όλη την Ευρώπη μέχρι το 2020.

Το 2018 θα προστεθούν άλλοι 50 σταθμοί το δίκτυο, ενώ για την Ελλάδα κρίνεται θετικό το γεγονός ότι περιλαμβάνεται στον χάρτη που δημιούργησε η κοινοπραξία Ionity, γεγονός που μας επιτρέπει να ελπίζουμε σύντομα θα αποκτήσουμε νέους σταθμούς φόρτισης στο εθνικό δίκτυο και ότι οι λίγοι κάτοχοι ηλεκτρικών ΙΧ στην χώρα θα πολλαπλασιαστούν αν δεν έχουν άγχος για την φόρτιση των οχημάτων τους.

Οι συνεργαζόμενες εταιρίες που δημιούργησαν την Ionity, ανακοίνωσαν επίσης ότι στους συγκεκριμένους σταθμούς δεν θα φορτίζουν μόνο αυτοκίνητα των ιδρυτικών εργοστασίων αλλά και κάθε κατασκευαστή που χρησιμοποιεί το Combined Charging System (CCS.)

Σήμερα πάντως, το σύστημα CCS χρησιμοποιούν κυρίως τα οχήματα των ιδρυτών της Ionity. Αυτά της Tesla, της Peugeot, της Citroen, της Mitsubishi και της Nissan φορτίζονται με άλλο σύστημα.
Ionity: Εγκαθιστά 400 σταθμούς φόρτισης αυτοκινήτων σε Ευρώπη (και Ελλάδα) Reviewed by PLOUMISTOS on 11:25 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.