================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος: Σύναξη των Αγγελικών Δυνάμεων - Πανηγυρίζουν οι Ναοί των Παμμεγίστων Ταξιαρχών

⍆Την Σύναξη των Αγγελικών Δυνάμεων εορτάζει η Εκκλησία αύριο Τετάρτη 8 Νοεμβρίου.... Επίκεντρο του εορτασμού στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα είναι η Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αγίου Γεωργίου Νηλείας, όπου αύριο παραμονή της εορτής, στις 6 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα μιλήσει.

Στις 5 μ.μ. θα ψαλεί ο Εσπερινός της Αποδόσεως της εορτής των Αρχαγγέλων, του Αγίου Νεκταρίου και η Παράκληση στους Παμμεγίστους Ταξιάρχες.

Για την εξυπηρέτηση των προσκυνητών θα δρομολογηθεί λεωφορείο, το οποίο, την παραμονή στις 4.30 μ.μ. θα ξεκινήσει από τη Νομαρχία, με στάσεις στα Δικαστήρια, στο Νοσοκομείο και στην ΕΨΑ Αγριάς.

Την Σύναξη των Αγγελικών Δυνάμεων πανηγυρίζουν, επίσης οι κάτωθι ναοί: Παμμεγίστων Ταξιαρχών παλαιού Κοιμητηρίου Βόλου, Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μηλεών, Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σέσκλου, Παμμεγίστων Ταξιαρχών Τσαγκαράδας, Κοιμητηριακός ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αγριάς.

Στο ναό του παλαιού Κοιμητηρίου Βόλου αύριο θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Επιφανίου Δημητρίου, Ιεροκήρυκος.

Στους Ταξιάρχες Μηλεών αύριο θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Αμφιλόχιος Μήλτος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου.

Στο ναό του Σέσκλου αύριο θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Χριστοφόρου Καρδατζή. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, Ιεροκήρυκος.

Στην Τσαγκαράδα αύριο στις 6 μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, με αρτοκλασία και κήρυγμα. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Της Ιεράς Πανηγύρεως θα προεξάρχει ο Ιερομόναχος Σεραφείμ, αδελφός της Ιεράς Μονής Ξενοφώντος Αγίου Ορους. Για την εξυπηρέτηση των προσκυνητών, την παραμονή της εορτής, θα δρομολογηθεί λεωφορείο, που θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. από το παλαιό Κοιμητήριο στη Ν. Ιωνία, με στάση, στις 4.20 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βόλου.

Στον Κοιμητηριακό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αγριάς αύριο στις 5 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Ιερομ. Βαρνάβα Σαράτση, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Τον Θείο Λόγο θα κηρύξει ο π. Γεώργιος Πράσινος.
Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος: Σύναξη των Αγγελικών Δυνάμεων - Πανηγυρίζουν οι Ναοί των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Reviewed by PLOUMISTOS on 10:57 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.