================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Βόλος: Εκδήλωση οδηγισμού για Κιβωτό του Κόσμου με τον Νίκο Μαγγίτση

⍆Με στόχο την ανάδειξη του εθελοντισμού, το Τοπικό Τμήμα Αγριάς του Σώματος Ελληνικού... Οδηγισμού σε συνεργασία με τον Νίκο Μαγγίτση και την οργάνωση «Wheeling2Help», θα διοργανώσει μια εκδήλωση με σκοπό την υποστήριξη εθελοντικών οργανώσεων την περιοχής, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017.

Νέοι του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού μαζί με φίλους, γονείς και δημότες, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις με το έργο της εθελοντικής οργάνωσης «Wheeling2Help» και το ταξίδι του Ν. Μαγγίτση στο Νεπάλ με το «The Extra mile Nepal project». Παράλληλα, τα μικρότερα μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού θα μάθουν για τον εθελοντισμό μέσα από δραστηριότητες και θα ετοιμάσουν δώρα για το έργο των εθελοντικών οργανώσεων.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στις 18.00΄ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος Ν. και Ε. Πορφυρογένη.

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με στόχο τη σωστή διαπαιδαγώγηση παιδιών και νέων εφήβων.

Με δυναμικά προγράμματα, μέσα σε αυτοδιοικούμενες Ομάδες, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά και τους νέους να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και με πίστη στις αξίες να εξελιχθούν σε δημιουργικά μέλη της κοινωνίας. Ο Οδηγισμός βασίζεται στην εθελοντική συμμετοχή και εργασία των μελών του και προσφέρει συνεχώς στην κοινωνία μέσω των δράσεων εθελοντικής προσφοράς που οργανώνει και κυρίως μέσω των Κατασκηνώσεων Κοινοτικής Ανάπτυξης που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στα χωριά όλης της Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες θα μας βρείτε στα τηλέφωνα 6947778205 & 2428091836 (Βαγγελίτσα Κασσαβέτη) και στην σελίδα μας στο Facebook http://facebook.com/seottagrias.
Βόλος: Εκδήλωση οδηγισμού για Κιβωτό του Κόσμου με τον Νίκο Μαγγίτση Reviewed by PLOUMISTOS on 4:39 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.