================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η Πειραματική Σκηνή Βόλου συνεχίζει... «Ολόκληρος ο Σαίξπηρ…σε μια ώρα»

⍆Η Πειραματική Σκηνή συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τις παραστάσεις τις ξεκαρδιστικής κωμωδίας... «Ολόκληρος ο Σαίξπηρ…σε μια ώρα» των Άντ. Λονγκ, Τζ. Ουίνφιλντ, Ντ. Σίνγκερ και αυτό το Σαββατοκύριακο προσφέροντας άφθονο γέλιο.

Σε μια μόνο ώρα το κοινό έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει όλα τα θεατρικά έργα του Σαίξπηρ (37 έργα και 14 σονέτα), παιγμένα μόνο από τέσσερις ηθοποιούς σε μια παράσταση που αγγίζει τα όρια του stand up.

Η συμμετοχή του κοινού στην παράσταση είναι καθοριστική στην εξέλιξή της.

Όσο για το εύλογο ερώτημα «πως είναι δυνατόν να παιχτούν όλα αυτά τα έργα σε μια μόνο ώρα», την απάντηση πολύ σοφά μας την δίνει με τη φράση του ο Πολώνιος στον Άμλετ, Πράξη δεύτερη, Σκηνή δεύτερη, στίχος ενενήντα ή κάπου εκεί γύρω. «Η συντομία είναι της σοφίας η ψυχή».

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά Μαρίας Ζαχαριά, κοστούμια Βασιλικής Μπέλιου, μουσική Γρηγόρη Σουλτάνη, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, φωτογραφίες Αλκιβιάδη Μαρούγκα.

Τους ρόλους ερμηνεύουν (με σειρά εμφάνισης) οι : Δημήτρης Πανταζής, Τάκης Ρεζάν, Μαρίνη Καγιά, Σπύρος Χαλκιάς.

Η παράσταση παίζεται στο Θέατρο της Πειραματικής Σκηνής (Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας), κάθε Σάββατο στις 9.00 μ. μ και Κυριακή στις 8.00 μ. μ.

Η πώληση εισιτηρίων γίνεται μια ώρα πριν την παράσταση στο ταμείο του Θεάτρου.
Τηλέφωνο για πληροφορίες: 6944388045
Η Πειραματική Σκηνή Βόλου συνεχίζει... «Ολόκληρος ο Σαίξπηρ…σε μια ώρα» Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 10:28 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.