================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η Ένωση Καταναλωτών Βόλου στηρίζει την απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου

⍆Η Ένωση Καταναλωτών Βόλου στηρίζει την απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου... & Ν. Ιωνίας και των Εμποροϋπαλλήλων να μην λειτουργήσουν τα καταστήματα την Κυριακή 5 Νοεμβρίου και προτρέπει τους καταναλωτές να μην κάνουν καμία αγορά αυτή τη μέρα.

Λέμε όχι στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας γιατί:

- Οι καταναλωτές έχουν υποστεί δραματική μείωση των εισοδημάτων και της αγοραστικής τους δύναμης τα τελευταία χρόνια. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό που λείπει δεν είναι μία ακόμη μέρα διαθέσιμη για “shopping therapy” και κατανάλωση, αλλά η οικονομική δυνατότητα για μια καλύτερη ζωή.

- Το μέτρο θα οδηγήσει στο κλείσιμο χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δεν μπορούν, εκτός από τα άλλα, να αντέξουν και το βάρος της λειτουργίας τις Κυριακές.

- Οι μόνοι που θα επωφεληθούν από τη κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας είναι οι πολυεθνικές, τα μεγάλα πολυκαταστήματα.

- Οι εργαζόμενοι, τις περισσότερες φορές, καλούνται να δουλέψουν την Κυριακή χωρίς υπερωρίες και χωρίς εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Η Κυριακή είναι μέρα αφιερωμένη στον εαυτό μας, στην οικογένεια μας, στη ποιότητα ζωής μας. Δεν ψωνίζουμε, δεν δουλεύουμε.
Η Ένωση Καταναλωτών Βόλου στηρίζει την απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS on 10:36 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.