================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

H Urbanact ολοκλήρωσε μία ακόμη δημόσια τοιχογραφία στη πόλη του Βόλου

⍆H Urbanact ολοκλήρωσε μία ακόμη δημόσια τοιχογραφία στη πόλη του Βόλου... σε ιδιωτικό κτίριο έναντι του Δημοτικού Σταδίου, επί της οδού Θησέως.

Η τοιχογραφία υλοποιήθηκε από τον Έλληνα καλλιτέχνη Same84, ο οποίος είχε προσκληθεί να υλοποιήσει και την επίσης εντυπωσιακή τοιχογραφία στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης.

Οι τοιχογραφίες δημιουργούνται με την εθελοντική συμμετοχή-προσφορά των καλλιτεχνών στη πόλη του Βόλου και αποτελούν συνέχεια των προσπαθειών της Urbanact να παρέμβει σε δημόσιους χώρους, να τους ομορφύνει, να αναπτύξει ένα διάλογο των καλλιτεχνών με τη πόλη και να δημιουργήσει αφορμές για συμμετοχικές δράσεις.

Η τοιχογραφία υλοποιήθηκε με τη χορηγία-υποστήριξη: Pellachrom, Χρώματα Κομπογιάννης Γεώργιος, Χρώματα Τσιώλης Λάμπρος, Flame, Rollex, Φιλομήλα, Χαλέβας, ΕΡΤ Βόλος και με χορηγούς επικοινωνίας: Θεσσαλία, Μαγνησία, Ταχυδρόμος, Myvolos.net, I Support Street Art

Η Urbanact ευχαριστεί τους δημότες και όλους όσους συνέβαλαν στο να γίνει πραγματικότητα αυτό το πρόγραμμα. Καλούμε εκ νέου τους φορείς, τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες της πόλης και όσους ιδιώτες το επιθυμούν, να συνδράμουν στη προσπάθειά μας που συνεχίζεται με νέες δράσεις και προγράμματα.
H Urbanact ολοκλήρωσε μία ακόμη δημόσια τοιχογραφία στη πόλη του Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS on 12:30 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.