================================================================================================================
================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Δωρεάν μαθήματα διαλογισμού αυτογνωσίας με τη μέθοδο Σαχάτζα Γιόγκα στο Βόλο

⍆Η Σαχάτζα Γιόγκα είναι μία μοναδική εμπειρία εσωτερικής αναζήτησης και αφύπνισης, βοηθά τον άνθρωπο... να αντιμετωπίζει τα καθημερινά δύσκολα προβλήματα, να βιώνει πραγματική χαρά και ικανοποίηση και να αποκτά απόλυτη ισορροπία σε φυσικό, διανοητικό, συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο.

Εσωτερική δύναμη

Λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν την ύπαρξη μιας μοναδικής ενέργειας που υπάρχει μέσα μας. Μπορεί να αφυπνιστεί μέσα από τη μέθοδο της Σαχάτζα Γιόγκα και να μας μεταμορφώσει. Η γνώση αυτή μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινής ζωής, στην ολοκλήρωση και στην πνευματική μας εξέλιξη.

Διαλογισμός
Στα μαθήματα διαλογισμού μπορούμε να βιώσουμε αυθόρμητα, χωρίς διανοητική προσπάθεια, την εσωτερική σιωπή, τη πραγματική κατάσταση της συνείδησης χωρίς σκέψεις. Είναι ευεργετική γιατί μας βοηθά να ηρεμήσουμε, να απαλλαγούμε από το στρες και την ένταση και να αποκτήσουμε ψυχική και σωματική ισορροπία.

Υγεία
Η Σαχάτζα Γιόγκα είναι ο καλύτερος τρόπος για να βρούμε τη χαρά, την ηρεμία και την ισορροπία μέσα μας. Μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε συναισθηματική, ψυχική και σωματική υγεία.
Ο πραγματικός πλούτος και η αληθινή χαρά βρίσκονται μέσα μας. Ανακαλύψτε τα μέσα από τη μοναδική εμπειρία της Σαχάτζα Γιόγκα
Τα μαθήματα είναι δωρεάν

Την Πέμπτη 12-10-2017 ώρα 7.00 μ.μ. στην οδό Γαλλίας 93 – Κασσαβέτη θα παρουσιαστεί ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει μια ζωντανή μουσική παράσταση Ινδικής μουσικής, ενώ παράλληλα θα γίνει εισαγωγή στη μέθοδο διαλογισμού της Σαχάτζα Γιόγκα με ελεύθερη είσοδο.

Παράλληλα θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος δωρεάν μαθημάτων Διαλογισμού και Αυτογνωσίας στο κέντρο του συλλόγου Σαχάτζα Γιόγκα Βόλου, στην οδό Γαλλίας 93 – Κασσαβέτη. Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Πέμπτη στις 7.00 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.

Επικοινωνία: 6972927884-6986993060
Δωρεάν μαθήματα διαλογισμού αυτογνωσίας με τη μέθοδο Σαχάτζα Γιόγκα στο Βόλο Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 5:06 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.