================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Αμερικανός δισεκατομμυριούχος ξεκινά εκστρατεία για να φύγει ο Τραμπ από την προεδρία

⍆«Ο Ντόναλντ Τραμπ έλαβε χρήματα από ξένες κυβερνήσεις,"φρέναρε" το έργο του FBI...
και μας έχει οδηγήσει στο χείλος ενός πυρηνικού πολέμου. Πρέπει να διώξουμε αυτό τον επικίνδυνο πρόεδρο από τον Λευκό Οίκο».

Τα λόγια αυτά ακούγονται από τα «χείλη» του 60χρονου Tομ Στάγερ, ο οποίος θεωρεί τον Τραμπ ως τον πλέον ακατάλληλο για την προεδρία των ΗΠΑ. Κι έχει βάλει σκοπό της ζωής του να τον ξεφορτωθεί.

Βάζοντας γερά το χέρι στην τσέπη...ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος δαπάνησε το ποσό των δέκα εκατομμυρίων δολαρίων για να δυσφημήσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Είναι Οικολόγος, ακτιβιστής, φιλάνθρωπος και στηρίζει το κόμμα των Δημοκρατικών.Διαμένει στην Καλιφόρνια και είναι ο ιδρυτής του επενδυτικού κολοσσού "Farallon Capital Management". Η περιουσία του αγγίζει τα 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος είναι ο εμπνευστής του κινήματος «Ανάγκη αποπομπής του προέδρου» ("Νeed to Impeach" ) που ζητά από τους Αμερικανούς βουλευτές να κινήσουν τις διαδικασίες αποπομπής του Τραμπ από την αμερικανική προεδρία.

Η εκστρατεία δυσφήμισης του Τραμπ γίνεται μέσω του δικτύου CNN. Σε τηλεοπτικό σποτ ο Στάγιερ ζητά από τους Αμερικανούς πολίτες να ξεσηκωθούν και να διώξουν τον Αμερικανό πρόεδρο μια για πάντα...

«Όπως και εσείς, είμαι κι εγώ Αμερικανός πολίτης.Εμείς πρέπει να κάνουμε κάτι τώρα», επισημαίνει ο Στάγιερ.

«Πρέπει όλοι να εκφράσουμε τις φωνές μας και να ζητήσουμε από τους πολιτικούς που εκλέγονται από εμάς να αναλάβουν δράση»...Οι άνθρωποι στο Κογκρέσο και στην κυβέρνηση γνωρίζουν ότι ο Τραμπ είναι μία απειλή, είναι διανοητικά ασταθής και έχει τον έλεγχο των πυρηνικών όπλων. Και δεν κάνουν τίποτα. Ελάτε μαζί μας και ενημερώστε τους βουλευτές σας ότι έχουν ηθική ευθύνη να κινητοποιηθούν», προτρέπει τους πολίτες ο Στάγιερ.

Αμερικανός δισεκατομμυριούχος ξεκινά εκστρατεία για να φύγει ο Τραμπ από την προεδρία Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 4:21 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.