================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Αχ. Μπέος: Τίποτα και κανείς δεν είναι υπεράνω της πόλης και της κοινωνίας, ας το πάρουν απόφαση

Η νέα δήλωση του Αχ. Μπέου σχετικά με... την διάνοιξη της οδου Καραμπατζάκη...

Με αφορμή την προσφυγή μιας χούφτας προνομιούχων, για τη διάνοιξη της Καραμπατζάκη, που θεωρούν τους εαυτούς τους μέλη μιας ελιτ και πολίτες πρώτης κατηγορίας σε σχέση με τους υπολοίπους, τους οποίους προφανώς τους θεωρούν πλέμπα, διαπιστώνω, πιστέψτε με όχι με ευχαρίστηση, ότι επιβεβαιώνομαι και δικαιώνομαι.

Οι άνθρωποι αυτοί, ευνοούμενοι κάποιων καθεστώτων και καταστάσεων, πέτυχαν να κάνουν το τμήμα αυτό προσωπική τους αυλή και ιδιωτικό πάρκινγκ, την ίδια ώρα που η πόλη στενάζει από το κυκλοφοριακό και χιλιάδες άλλων πολιτών ταλαιπωρούνται, επειδή ακριβώς δεν υπάρχει διέξοδος. Και τώρα που είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη τόσο αναγκαία, ζωτική αυτή παρέμβαση, και να δώσουμε λύση άρχισαν τις προσφυγές.

Τους κάνω γνωστό ότι και στο FBI να προσφύγουν το έργο θα γίνει. Γιατί είναι αναγκαίο, το χρειάζεται η πόλη, θα λειτουργήσει υπέρ της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών και όχι υπέρ των ιδιοτελών μικροσυμφερόντων ελαχίστων. Η εποχή των προνομίων, της παρεούλας της εξουσίας και της σκοτινής υπανάπτυξης, πέρασε ανεπιστρεπτί. Τίποτα και κανείς δεν είναι υπεράνω της πόλης και της κοινωνίας, ας το πάρουν απόφαση.
Αχ. Μπέος: Τίποτα και κανείς δεν είναι υπεράνω της πόλης και της κοινωνίας, ας το πάρουν απόφαση Reviewed by PLOUMISTOS on 11:33 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.