================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ο Ζαφείρης Κουκουσέλης και ο Κώστας Ζεμπίλας μαζί με την Ελισάβετ Φανιά, θα εμφανιστούν στο «ΕΛΛΗ’Σ»

⍆Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στο «Έλλης» με τους Ζαφείρη Κουκουσέλη στο πιάνο... και στην επιμέλεια του προγράμματος και των Κώστα Ζεμπίλα στο τραγούδι. Συμμετέχει η Έλλη Φανιά.

Ο Κώστας Ζεμπίλας έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής στο Τμήμα Τραγουδιού του Δημοτικού Ωδείου Βόλου με καθηγητές τους Νίκο Παρθένη και Ζαφείρη Κουκουσέλη (ΦΩΤΟ). Δραστηριοποιείται στο Βόλο εδώ και μία δεκαετία, έχει συνεργαστεί με την ορχήστρα Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου, καθώς και με την αθηναϊκή ορχήστρα Έμμετρον. Έχει τραγουδήσει σε μουσικές σκηνές και έχει πάρει μέρος σε πολλές συναυλίες τοπικά και πανελλαδικά, με αποκορύφωμα το αφιέρωμα στο Μίμη Πλέσσα που διοργάνωσε το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου, στο Πολιτιστικό κέντρο Ν. Ιωνίας όπου απέσπασε τα κολακευτικά σχόλια του συνθέτη Μίμη Πλέσσα,αλλά και με την Φιλαρμονική Ορχήστρα στη συναυλία με την Γλυκερία στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου.

Ο Ζαφείρης Κουκουσέλης και ο Κώστας Ζεμπίλας μαζί με την Ελισάβετ Φανιά, θα εμφανιστούν στο «ΕΛΛΗ’Σ» (Γκλαβάνη 29, τηλ. 2421403042), την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου. Ώρα έναρξης 10 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.
Ο Ζαφείρης Κουκουσέλης και ο Κώστας Ζεμπίλας μαζί με την Ελισάβετ Φανιά, θα εμφανιστούν στο «ΕΛΛΗ’Σ» Reviewed by PLOUMISTOS on 10:02 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.