================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Προς αλλαγές στη διάταξη για την αλλαγή ταυτότητας φύλου

⍆Σε υποχώρηση από τα αρχικά της σχέδια αναγκάζεται η κυβέρνηση σε ό,τι αφορά τη διάταξη... που αφορά την αλλαγή ταυτότητας φύλου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η διάταξη οδεύει ή σε απόσυρση ή σε βελτιώσεις, χωρίς να έχει διευκρινιστεί επισήμως μέχρι αυτή τη στιγμή, που από λεπτό σε λεπτό αναμένεται η κατάθεση του σχετικού σχεδίου νόμου, στην Ολομέλεια της Βουλής προς συζήτηση και ψήφιση.

Η κυβέρνηση αλλάζει ρότα λόγω των έντονων αντιδράσεων αλλά και της στάσης βουλευτών της πλειοψηφίας, κυρίως βουλευτών των ΑΝΕΛ αλλά και κάποιων του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Γεωργία Γιαννιά και ο Γ. Μιχελογιαννάκης, οι οποίοι εστιάζουν την κριτική τους στην ηλικία κατά την οποία ο πολίτης αποκτά δικαίωμα αλλαγής ταυτότητας φύλου, όπως όριζε η διάταξη. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι εκείνοι λένε δημοσίως ό,τι οι υπόλοιποι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ λένε στο παρασκήνιο, υπονοώντας ότι η διαφωνία για τη σχετική διάταξη αφορά πέραν των βουλευτών των ΑΝΕΛ και πολλούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να κατατεθεί νέα διάταξη με βελτιωτικές -κατά την κυβερνητική πλειοψηφία- αλλαγές, υπ' όψιν και της πίεσης άλλων πληροφοριών για την κατάθεση πρότασης από την αξιωματική αντιπολίτευση.
Προς αλλαγές στη διάταξη για την αλλαγή ταυτότητας φύλου Reviewed by PLOUMISTOS on 12:43 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.