================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ενημερωτική εκδήλωση στο Βόλο "Ιλαρά και άλλες λοιμώξεις - εμβολιασμός σε ενήλικες και παιδιά"

⍆Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Βόλου σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας,... τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας (Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων) τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων) και με τη συνδρομή του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:
Ιλαρά και άλλες λοιμώξεις, καθώς
και εμβολιασμός σε ενήλικες και παιδιά
την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017, στις 6.00 το απόγευμα
στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (συγκρότημα Μουρτζούκου, είσοδος από την οδό Επτά Πλατανίων, μεταξύ Ζάχου και Χείρωνος). 

Συντονισμός-παρεμβάσεις: Ευθύμιος Τσάμης, ειδικός παθολόγος, Πρόεδρος ΙΣΜ. Θα μιλήσει η παιδίατρος-μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Άννα Νταγουλούδη-Παπάζογλου. Μετά τις ομιλίες, θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Καλούμε γονείς και εκπαιδευτικούς, καθώς και όλους όσοι επιθυμούν, να παρευρεθούν σε αυτή την επίκαιρη, σημαντική επιστημονική εκδήλωση.
Ενημερωτική εκδήλωση στο Βόλο "Ιλαρά και άλλες λοιμώξεις - εμβολιασμός σε ενήλικες και παιδιά" Reviewed by PLOUMISTOS on 12:38 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.