================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Δήλωση Αχιλλέα Μπέου: Ο Βόλος τιμά σήμερα την απελευθέρωσή του από τα χιτλερικά στρατεύματα κατοχής

⍆Ο Βόλος τιμά σήμερα την απελευθέρωσή του από τα χιτλερικά στρατεύματα κατοχής,... με πολλά και κορυφαία μηνύματα εκείνων των ημερών να παραμένουν το ίδιο επίκαιρα και επιτακτικά και να αναζητούν την πραγμάτωσή τους από εκείνους που κρατούν τις τύχες της χώρας στα χέρια τους, κυβέρνηση και αντιπολίτευση.

Γιατί μπορεί η Εθνική μας Ανεξαρτησία και η Ελευθερία να είναι αγαθά που απολαμβάνουν σήμερα όλοι οι Ελληνες, αλλά δυστυχώς, ζητήματα όπως η Δημοκρατία, η κοινωνική ισότητα και δικαιοσύνη, η ενότητα του λαού μας, δεν είναι δεδομένα και είναι εκείνα για τα οποία πρέπει να παλεύουμε καθημερινά ώστε να καταστούν αυτονόητα.


Στην μνήμη όλων αυτών, λοιπόν, που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για αυτά τα υψηλά ιδανικά, για τις διαχρονικές αξίες της πατρίδας και του λαού μας, οφείλουμε την αναγκαία τιμή με πράξεις, συνέπεια και αγώνα και όχι με φανφάρες και παράτες.

Με λιτές τελετές τιμούμε και φέτος την ημέρα της απελευθέρωσης, συμβάλλοντας στη διατήρηση της μνήμης, ώστε να μη φεύγουν ποτέ από τη σκέψη μας οι αγώνες εκείνων που πολέμησαν κι εκείνων που συνέβαλλαν με μικρό ή μεγάλο ρόλο στην Εθνική Αντίσταση, και που αποτελούν πάντα φωτεινό παράδειγμα για τον ελληνικό λαό και τη διαχρονική και αδιαμφισβήτητη ελεύθερη φύση του.
Δήλωση Αχιλλέα Μπέου: Ο Βόλος τιμά σήμερα την απελευθέρωσή του από τα χιτλερικά στρατεύματα κατοχής Reviewed by PLOUMISTOS on 12:01 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.