================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Επιστροφή στην υπηρεσία του πρώην Διοικητή της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου

⍆Στην υπηρεσία του επέστρεψε τον Αύγουστο του 2017 ο Αστυνόμος Β’ και πρώην διοικητής... του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ο οποίος είχε συλληφθεί και είχε κατηγορηθεί για υπόθεση ναρκωτικών, σε επιχείρηση που είχε στηθεί σε συνεργασία με της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης με την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος. 

Σε εκείνη την επιχείρηση, τον Ιανουάριο του 2013 είχαν συλληφθεί περίπου 35 άτομα σε Αγρίνιο, Βόλο και Θεσσαλονίκη.

Ο πρώην Διοικητής από την πρώτη στιγμή δήλωνε πως είναι αθώος και είχε καταθέσει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου. Αφού δε εξέτισε την ποινή που του επιβλήθηκε από το Δικαστήριο και μετά και την απόφαση του Αρχηγείου για άρση της διαθεσιμότητάς του, επανήλθε από τα μέσα Αυγούστου 2017 στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Πλέον αναμένεται η τελική απόφαση του Εφετείου μετά την κρίση της υπόθεσης από τον Άρειο Πάγο, όπου θα προσφύγει ο πρώην Διοικητής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της πειθαρχικής δίωξής του από τα εσωτερικά όργανα της Αστυνομίας.
Επιστροφή στην υπηρεσία του πρώην Διοικητή της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS on 3:38 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.