_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Συνεχείς βλάβες στις αμαξοστοιχίες του δρομολογίου Βόλου- Λάρισας

⍆Οι ακυρώσεις δρομολογίων αποτελούν συχνό φαινόμενο λόγω των πολυάριθμων τεχνικών προβλημάτων....Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, τονίζοντας, για μια ακόμη φορά, τις αλλεπάληλες βλάβες στις αμαξοστοιχίες που εκτελούν τα δρομολόγια Βόλου- Λάρισας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής Μαγνησίας, συνεχείς είναι οι βλάβες στις αμαξοστοιχίες που εκτελούν τα δρομολόγια Βόλου – Λάρισας, με συνέπεια να ταλαιπωρούνται οι επιβάτες που επιλέγουν το τρένο ως μέσο μεταφοράς. Οι ακυρώσεις δρομολογίων αποτελούν συχνό φαινόμενο λόγω των πολυάριθμων τεχνικών προβλημάτων. Συγκεκριμένα, στις 28 Σεπτεμβρίου το πρωινό δρομολόγιο των 10:25 ακυρώθηκε εξαιτίας μηχανικής βλάβης. Οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας αναγκάστηκαν για μια ακόμη φορά να επιβιβαστούν στο λεωφορείο του ΟΣΕ προκειμένου να φθάσουν στον προορισμό τους.

Ο Χρήστος Μπουκώρος έχει, επανειλημμένως, επισήμανει πως οι αμαξοστοιχίες που εκτελούν τα συγκεκριμένα δρομολόγια είναι παλαιές και χρήζουν άμεσης αντικατάστασης, ενώ τονίζει ότι η γραμμή Βόλου- Λάρισας είναι μια πολυσύχναστη γραμμή, καθώς πλήθος πολιτών μετακινείται μεταξύ των δύο πόλεων, προκειμένου να μεταβεί στην εργασία του

Τέλος, ο βουλευτής Μαγνησίας ζητά από τον αρμόδιο υπουργό να επιλύσει άμεσα το ζήτημα των συνεχών προβλημάτων που παρουσιάζουν οι συγκεκριμένες αμαξοστοιχίες.
Συνεχείς βλάβες στις αμαξοστοιχίες του δρομολογίου Βόλου- Λάρισας Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 4:57 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.