================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Το πρόγραμμα της εθνικής επετείου της 28 Οκτωβρίου 1940 στο Βόλο

⍆Από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εορτασμού... της εθνικής επετείου της 28 Οκτωβρίου 1940, που θα γιορταστεί και φέτος με ιδιαίτερη λαμπρότητα στο Βόλο. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων προβλέπεται γενικός σημαιοστολισμός από τις 8 το πρωί της Πέμπτης 26 μέχρι τη δύση του ηλίου του Σαββάτου 28 Οκτωβρίου.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου με ομιλίες στα σχολεία και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, για να τονιστεί η μεγάλη σημασία της Εθνικής Επετείου στην πορεία του Έθνους. Στις 11 το πρωί της Παρασκευής μαθητές, σπουδαστές, πρόσκοποι, οδηγοί, φορείς και σύλλογοι, θα αποτίσουν φόρο τιμής με κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων στην παραλία του Βόλου.

Ανήμερα του Σαββάτου 28 Οκτωβρίου στις 7.30 το πρωί θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των Εκκλησιών και η Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου θα περιέλθει τους δρόμους και θα παιανίσει θριαμβικά θούρια και εμβατήρια.

Στις 8 το πρωί θα γίνει επίσημη έπαρση της Σημαίας και στις 11 επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Νικολάου Βόλου, όπου θα πρωτοστατήσει ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος.

Στις 11.30 το πρωί θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων, στην παραλία του Βόλου και στις 12 το μεσημέρι θα ακολουθήσει παρέλαση προ των επισήμων στην παραλία των αναπηρικών, αντιστασιακών οργανώσεων, τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σχολείων, πολιτιστικών συλλόγων, οδηγών, προσκόπων και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Βόλου.

Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν στις 6 το απόγευμα, με την επίσημη υποστολή της Σημαίας. Σημειώνεται ότι επίσημες προσκλήσεις δε θα σταλούν.
Το πρόγραμμα της εθνικής επετείου της 28 Οκτωβρίου 1940 στο Βόλο Reviewed by PLOUMISTOS on 11:40 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.