================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Δήμος Βόλου: Καταγγελία για υποκίνηση της κατάληψης στο 10ο Γυμνάσιο Βόλου

⍆Καταγγελία για υποκίνηση της κατάληψης στο 10ο Γυμνάσιο Βόλου από... την Διευθύντρια του Γυμνασίου, αλλά και τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωκράτη Σαβελίδη, διατύπωσαν σε σημερινή σύσκεψη για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα σχολείου, ο αντιδήμαρχος Βόλου, Χρ. Στεφόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Απ. Γαλάτης, οι οποίοι και αποχώρησαν.

Επιπρόσθετα, με ανακοίνωσή του ο Δήμος Βόλου ζητά την παρέμβαση του Υπουργού Παιδείας και της Εισαγγελίας για να διερευνηθεί αυτή η καταγγελία, που - σύμφωνα με τον Δήμο - διατυπώθηκε από τον πρόεδρο του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου του 10ου Γυμνασίου.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον Δήμο Βόλου αναφέρονται τα εξής:


«Ξεπέρασε κάθε ανεκτό όριο με την αντιδεοντολογική του συμπεριφορά, ο διευθυντής Β’θμιας Εκπαίδευσης, Σωκ. Σαβελίδης, που πλέον συμπεριφέρεται σαν υποψήφιος πολιτευτής παρά ως υπεύθυνος υπηρεσιακός παράγων και μάλιστα του κατ εξοχή ευαίσθητου χώρου της Παιδείας. Για το λόγο αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να απευθυνθούμε και προς την προϊσταμένη του Αρχή, το υπουργείο Παιδείας, αλλά και να ενημερώσουμε την Εισαγγελία Βόλου, προκειμένου να διερευνήσει τη δραστηριότητά του.

Τελευταίο κρούσμα η υποκίνηση, μαζί με τη Διευθύντρια του 10ου Γυμνασίου Βόλου, Δανιηλίδου, των μαθητών σε κατάληψη και διαμαρτυρία κατά της Δημοτικής Αρχής, με ανέφικτα, ως προς την ικανοποίησή τους, αιτήματα και με προφανείς πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες.

Σημειώνουμε ότι την υποκίνηση των μαθητικών αντιδράσεων από τους δύο εκπαιδευτικούς, αποκάλυψε ο ίδιος ο πρόεδρος του 15μελούς συμβουλίου των μαθητών του σχολείου, ενώπιον των συμμετεχόντων σε ευρύτατη σύσκεψη που έγινε σήμερα.

Ως Δημοτική Αρχή απευθύνουμε έκκληση προς τους μαθητές και τους γονείς να αγνοήσουν τους συγκεκριμένους ανεύθυνους εκπαιδευτικούς, που φαίνονται να ασχολούνται με ο,τιδήποτε άλλο εκτός από τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα της μαθητικής κοινότητας, και να προσέλθουν σε ένα ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο με τα υπεύθυνα στελέχη της Δημοτικής Αρχής σε αναζήτηση και άμεση εφαρμογή των βέλτιστων λύσεων.

Παράλληλα καλούμε τις αρμόδιες αρχές να ελέγξουν για την προκλητική αυτή συμπεριφορά τους Σαβελίδη – Δανιηλίδου, συμπεριφορά που μόνο σε παιδαγωγούς δεν συνάδει».
Δήμος Βόλου: Καταγγελία για υποκίνηση της κατάληψης στο 10ο Γυμνάσιο Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS on 2:38 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.