================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Εμπορικός Σύλλογος Βόλου: Συμπαράσταση στους εμπόρους κι επαγγελματίες της Ν. Αγχιάλου

⍆Μεγάλη αγανάκτηση έχει επιφέρει η φήμη για το κλείσιμο της μοναδικής τράπεζας... που λειτουργεί στην περιοχή της Ν. Αγχιάλου. Το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, που λειτουργούσε αρχικά ως Αγροτική Τράπεζα, πρόκειται σύμφωνα με δημοσιεύματα να κλείσει στις 3 Νοεμβρίου 2017.

Η συρρίκνωση των τραπεζικών καταστημάτων αποτελεί εμπόδιο στην αναπτυξιακή πορεία κάθε περιοχής εφ’ όσον γίνεται καθημέρινο τροχοπέδη σε συναδέλφους εμπόρους κι επιχειρηματίες η διευθέτηση των χρηματικών συναλλαγών τους. Αντιλαμβάνεται, λοιπόν, ο καθένας πόσο αδιέξοδη καθίσταται η μετακίνηση των επαγγελματιών της Αγχιάλου και των γύρω περιοχών ( Μικροθήβες, Αϊδίνιο, Μάραθος, Κριθαριά και Αγ. Γεώργιος ) σε τραπεζικά καταστημάτα του Βόλου και του Αλμυρού. Είναι σαφές ότι η μετάβαση των επαγγελματιών κι επιχειρηματιών είναι ένα επιπλέον κόστος χρόνου, που είναι δυσεύρετος για τον αυτοαπασχολούμενο αλλά και χρήματος.

Κινήσεις, που υποβιβάζουν την ανάπτυξη μια περιοχής που εξυπηρετεί 7.000 μόνιμους κατοίκους και πάνω από 15.000 τους θερινούς μήνες καθώς στηρίζεται από την προσέλευση τουριστών, είναι μέτρα που συνθλίβουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την τοπική οικονομία. Αλλά και ο τομέας της αγροτικής παραγωγής παραγκωνίζεται καθώς οι αγρότες της περιοχής δε θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στις επαγγελαμτικές υποχρεώσεις τους.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου δηλώνει τη συμπαράσταση του στους συναδέλφους εμπόρους κι επαγγελματίες της περιοχής και αιτείται την αναστολή της απόφασης της Τράπεζας Πειραιώς για παύση της λειτουργίας του υποκαταστήματος Ν. Αγχιάλου, καθώς θα γίνει αιτία δυσλειτουργίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Εμπορικός Σύλλογος Βόλου: Συμπαράσταση στους εμπόρους κι επαγγελματίες της Ν. Αγχιάλου Reviewed by PLOUMISTOS on 12:42 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.