Στ. Πλουμιστός: Πως να αλλάξεις την ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ που σε εμποδίζει να επιτύχεις - Μάθε - Αποφάσισε - Πράξε

Στ. Πλουμιστός: Πως να αλλάξεις την ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ που σε εμποδίζει να επιτύχεις - Μάθε - Αποφάσισε - Πράξε

⍆Υπάρχει μια διαφορετική οπτική στα πράγματα, μια άποψη που μπορεί να είναι διαφορετική από τη δική σου.... Δύο άνθρωποι μπορεί να βλέπουν το ίδιο πράγμα αλλά να διαφωνούν σχετικά μ' αυτό. Όπως εξηγώ στα σεμινάρια μου, αν δεν αλλάξεις νοοτροπία δεν μπορεί να γίνει καμιά αλλαγή στην ζωή σου. Η νοοτροπία της αφθονίας είναι δείγμα υψηλής αυτοεκτίμησης και σιγουριάς, αλλά αν δεν αλλάξεις συνήθειες πως να επιτευχθεί κάτι τέτοιο;

Οι συνήθειες

Συνήθεια 1: Να είσαι δυναμικός

Πάρε πρωτοβουλία στη ζωή. Συνειδητοποίησε ότι οι αποφάσεις σου (και το πώς ευθυγραμμίζονται με τις αρχές της ζωής) είναι ο πιο καθοριστικός παράγοντας αποτελεσματικότητας στη ζωή σου. Ανάλαβε την ευθύνη για τις επιλογές σου και τις συνέπειες που αυτές έχουν.

Συνήθεια 2: Ξεκίνα από τον στόχο

Προσπάθησε να ανακαλύψεις και να ξεκαθαρίσεις βαθιά μέσα σου ποιες είναι οι σημαντικότερες αξίες σου και οι στόχοι που έχεις στη ζωή. Σκέψου ποια θα ήταν τα ιδανικά χαρακτηριστικά για κάθε ένα από τους διάφορους ρόλους σου και τις σχέσεις της ζωής σου. Δημιούργησε δική σου δήλωση αποστολής (mission statement).

Συνήθεια 3: Βάλε προτεραιότητες

Βάλε προτεραιότητες, οργάνωσε και φέρε εις πέρας τις υποχρεώσεις της εβδομάδας με βάση το πόσο σημαντικές είναι και όχι το πόσο επείγουσες. Αξιολόγησε το κατά πόσον οι προσπάθειες σου ανταποκρίνονται στα προσόντα του χαρακτήρα που θα ήθελες έχεις, κατά πόσο σε ωθούν προς τους στόχους σου, και εμπλουτίζουν τους ρόλους και τις σχέσεις που επεξεργάστηκες στο στάδιο της Συνήθειας 2.

Συνήθεια 4: Σκέψου με τρόπο που να κερδίζουν και οι δύο

Προσπάθησε με ειλικρίνεια ώστε οι σχέσεις σου να βασίζονται σε λύσεις και συμφωνίες που ωφελούν και τους δύο. Δώσε στους ανθρώπους την αξία και τον σεβασμό που δικαιούνται και κατάλαβε ότι όταν «κερδίζουν όλοι» το αποτέλεσμα θα έχει περισσότερη διάρκεια από όταν κάνει ο ένας μόνο «το δικό του».

Συνήθεια 5: Προσπάθησε πρώτα να καταλάβεις και μετά να σε καταλάβουν

Άκουσε τον άλλο με ενσυναίσθηση και δέξου να επηρεαστείς από αυτόν: έτσι τον αναγκάζεις να σε ακούσει κι αυτός και να γίνει δεκτικός στην δική σου επίδραση. Έτσι δημιουργείται μια ατμόσφαιρα αλληλεγγύης, σεβασμού, και επίλυσης προβλημάτων με θετικό τρόπο.

Συνήθεια 6: Συνεργάσου

Συνδύασε τις αρετές των μέσα σε θετική ομαδική εργασία για να πετύχεις στόχους που κανείς δε θα μπορούσε να καταφέρει μόνος. Κέρδισε από τους ανθρώπους την καλύτερη δυνατή απόδοσή τους ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή τους σε δραστηριότητες με νόημα και γίνε υπόδειγμα ηγέτη εμπνέοντας και υποστηρίζοντάς τους.

Συνήθεια 7: Ακόνισε το μαχαίρι

Εξισορρόπησε και ανανέωσε τους πόρους, την ενέργεια, την υγεία σου και δημιούργησε ένα βιώσιμο, μακροπρόθεσμο και αποτελεσματικό τρόπο ζωής. Η σημασία της σωματικής ανανέωσης, της προσευχής, του διαλογισμού, αλλά και των καλών αναγνωσμάτων για την ψυχική ανανέωση και την αφύπνιση σου, θα σου δώσει καταρχήν πνευματική ανανέωση και αποδοτικές λύσεις που δεν φανταζόσουν πότε.

Η πορεία προς την επιτυχία απαιτεί αυτοπεποίθηση, πρωτοβουλία, ανθεκτικότητα, επιμονή, στόχο και σχέδιο επίτευξης. 

Κάθε ένας από εμάς, έχει τις δικές του δυνάμεις, τον μοναδικό συνδυασμό θετικών στοιχείων του χαρακτήρα του για να αξιοποιήσει και να επικρατήσει έναντι των εμποδίων, δημιουργώντας Αρμονία για να έχει σύνδεση με τον στόχο του. Μάθε - Αποφάσισε - Πράξε αφού απενεργοποιήσεις τις αρνητικές σκέψεις και εστιάσε μόνο στο να εκπληρώσεις τα όνειρα που ξέρεις ότι έχεις τη δύναμη να ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

Μάθε - Αποφάσισε - Πράξε 

1. «Ο καθορισμός στόχων αποτελεί το πρώτο βήμα για τη μετατροπή του αόρατου σε ορατό»

2. « Πάρτε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας και αρχίστε συνειδητά και προσεκτικά να αναδιαμορφώνετε την καθημερινή εμπειρία σας»

3. «Μόνο εκείνοι που έχουν μάθει τη δύναμη της ειλικρινούς και ανιδιοτελούς συνεισφοράς, βιώνουν τη βαθύτερη χαρά της ζωής: την πραγματική εκπλήρωση»

4. « Είναι σε εκείνα τα λεπτά της απόφασης που το πεπρωμένο σας διαμορφώνεται...»

5. «Μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας. Μπορούμε να κάνουμε, να έχουμε και να είμαστε ακριβώς ό,τι ευχόμαστε»

6. «Η ζωή είναι ένα δώρο και μας προσφέρει το προνόμιο, την ευκαιρία και την ευθύνη να ανταποδώσουμε, με το να γίνουμε κάτι περισσότερο»

7. «Δεν είναι αυτό που λαμβάνουμε, αλλά αυτό που γινόμαστε, που συνεισφέρουμε που δίνει νόημα στη ζωή μας»

8. «Ο δρόμος προς την επιτυχία είναι μέσω της αποφασιστικής και σοβαρής δράσης»

9. «’O,τι κι αν συμβεί, να αναλαμβάνεις την ευθύνη»

10. «Έχω καταλήξει να πιστεύω ότι όλη η παρελθοντική μου αποτυχία και σύγχυση στην πραγματικότητα έστρωναν τη βάση για τις γνώσεις που έχουν δημιουργήσει το νέο επίπεδο ζωής που τώρα απολαμβάνω»

11. «Πολλοί άνθρωποι ξέρουν τι να κάνουν, αλλά λίγοι είναι εκείνοι που κάνουν αυτό που ξέρουν. Η γνώση δεν είναι αρκετή! Πρέπει να αναλαμβάνεις δράση»

12. «Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα για την τεράστια ικανότητα που μπορούμε άμεσα να ενεργοποιήσουμε, όταν εστιάζουμε όλες τις δυνάμεις μας στο να τελειοποιήσουμε μια μόνο πλευρά της ζωής μας»

13. «Οι πεποιθήσεις έχουν τη δύναμη να δημιουργούν και τη δύναμη να καταστρέφουν. Οι άνθρωποι έχουν την εκπληκτική ικανότητα να παίρνουν οποιαδήποτε εμπειρία της ζωής τους και να δημιουργούν ένα νόημα που είτε τους αποδυναμώνει ή που τους σώζει κυριολεκτικά τη ζωή»

14. «Δεν υπάρχει αποτυχία. Υπάρχουν μόνο αποτελέσματα»

15. «Σας προκαλώ να κάνετε τη ζωή σας ένα αριστούργημα. Σας προκαλώ να γίνετε και εσείς άνθρωποι που ζουν ο,τι διδάσκουν και κάνουν πράξη αυτά που λένε»

16. «Πώς θα ζήσω σήμερα, ώστε να δημιουργήσω το αύριο στο οποίο έχω αφιερωθεί;»

17. «Στη ζωή χρειάζεσαι είτε έμπνευση, είτε απόγνωση».

18. «Χωρίς πρωτοβουλίες για την ζωή σου, είσαι άπλα αυτό που θέλουν οι άλλοι»

19. «Αν δεν έχεις καταλάβει ότι ο εγκέφαλος κάνει κουμάντο στην ζωή σου, τότε άπλα θα παραμείνεις θύμα του υποσυνειδήτου σου»

20. «Κανε αρχή στη ζωή σου: Όταν είμαι σε Αρμονία υπάρχει Σύνδεση με το όνειρο σου και έχεις Επιτυχία. Χωρίς αρμονία δεν έχεις σύνδεση και επέρχεται η δυστυχία σου»

Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός και να πάρεις τη σωστή απόφαση. Ο φόβος σου ότι δεν θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις μεγεθύνεται και οι λύσεις φαίνονται θολές στο μυαλό σου. Όμως όσο εμβαθύνεις στα αρνητικά του προβλήματός σου τόσο πιο πολύ το διογκώνεις στο μυαλό σου.

Το γεγονός ότι έρχονται τα πάνω κάτω στη ζωή σου στα ξαφνικά καθόλου δεν πρέπει να σε πτοήσει αλλά αντί αυτού να σε ωριμάσει και παράλληλα να πάρεις ένα δίδαγμα ότι όλα είναι απρόβλεπτα. 

Κανε την πρώτη ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ στη ζωή σου.  
Ας συναντηθούμε για να μιλήσουμε για την αλλαγή της νοοτροπίας σου και την επίτευξη των στόχων σου. Γι’ αυτό πάρε τον έλεγχο. Ότι επιθυμείς το πιστεύεις.

Στ. Πλουμιστός
Σύμβουλος ζωής & Προσωπικής ανάπτυξης - Διαισθητικός & Ενεργειακός Θεραπευτής

Πραγματοποιεί προσωπικές διαισθητικές συνεδρίες - θεραπευτικές συνεδρίες νέας εγγραφής προσωπικών πεποιθήσεων - συνεδρίες διαχείρισης της ζωής & Προσωπικής ανάπτυξης - μίνι group συμβουλευτικής εσωτερικής αφύπνισης και δωρεάν αφυπνιστικές ομιλίες αυτογνωσίας ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες που αφορούν τα σεμινάρια - μίνι group Συμβουλευτικής Αφύπνισης και Προσωπικής Ανάπτυξης δείτε ΕΔΩ

Για συνεδρίες Διαισθητικής Πρόβλεψης - Συμβουλευτική Ζωής και Προσωπικής Ανάπτυξης, η θεραπευτική συνεδρία -(θεραπευτικές ικανότητες του μυαλού - Healing skills of the mind) περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ & μέσω skype ΕΔΩ
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Πως να αλλάξεις την ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ που σε εμποδίζει να επιτύχεις - Μάθε - Αποφάσισε - Πράξε
Στ. Πλουμιστός: Πως να αλλάξεις την ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ που σε εμποδίζει να επιτύχεις - Μάθε - Αποφάσισε - Πράξε
Στ. Πλουμιστός: Πως να αλλάξεις την ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ που σε εμποδίζει να επιτύχεις - Μάθε - Αποφάσισε - Πράξε
https://www.islam21c.com/wp-content/uploads/victorious-mentality-620x330.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2017/09/blog-post_658.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2017/09/blog-post_658.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content