================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Τέστ Μνήμης σε πολίτες στη Νέα Αγχιάλο Βόλου

⍆Στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Βόλου,....
της Αντιδημαρχίας Δ.Ε. Βόλου και Λοιπών Περιφερειακών Δημοτικών Ενοτήτων, το ΚΕΠ Υγείας και της Μονάδας Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer , πραγματοποιήθηκαν την 1, 2 και 3 Αυγούστου 2017 τα πρώτα Τέστ Μνήμης σε πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου.

Να υπενθυμίσουμε ότι, βασικό μέλημα του προγράμματος ελέγχου μνήμης είναι ο εντοπισμός πιθανών δυσκολιών μνήμης, κρίσης, προσοχής, συγκέντρωσης , λόγου και μάθησης που ίσως να οφείλονται στην νευροεκφυλιστική νόσου Alzheimer ή σε άλλου τύπου άνοια.

Η εξέταση διεξάγεται από εκπαιδευμένους ψυχολόγους και απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες άνω των 60 ετών και για την διαδικασία και τις πληροφορίες που συλλέγονται, τηρείται το απόρρητο.

Όσοι Δημότες επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου, στο τηλέφωνο 24283-50333 ή στο Δράγνειο Δημαρχιακό Μέγαρο Ελευθερίας 23 Νέα Αγχίαλος.
Τέστ Μνήμης σε πολίτες στη Νέα Αγχιάλο Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS on 12:17 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.