================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο στο Στέκι "αλληλεγγύη για όλους"

⍆Το Στέκι Αλληλεγγύη για όλους, πιστό στις αρχές του για βοήθεια και στήριξη των οικογενειών... που βρίσκονται σε οικονομική δυσκολία, ξεκινάει για 5η χρονιά Κοινωνικό φροντιστήριο για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου. 

Οι εγγραφές άρχισαν από χθες Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου και κάθε Τρίτη και Πέμπτη 7.00 με 8.00 το απόγευμα.Τα μαθήματα θα είναι δωρεάν και θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο.

* Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος, ζητούμε εθελοντές δασκάλους και καθηγητές ή φοιτητές όλων των ειδικοτήτων. Σε όσους την χρειάζονται, με το πέρας των μαθημάτων δίνεται βεβαίωση προϋπηρεσίας.

* Αρχίσαμε ήδη την συλλογή σχολικών ειδών! Τσάντες, κασετίνες, τετράδια, μολύβια, ξυλοχρώματα μαρκαδόρους και ό,τι άλλο χρειάζονται τα παιδάκια για να πάνε με αξιοπρέπεια στο σχολείο!
Ζητάμε την βοήθειά σας!!

Καλή χρονιά στα παιδιά μας με υγεία και καλή πρόοδο!

Στέκι "Αλληλεγγύη για όλους"
Μαγνησίας 6 με Δημοκρατίας , Νέα Ιωνία
τηλ. 24210 91440
θα μας βρείτε Τρίτη και Πέμπτη 7.00 με 8.30 μ.μ
Ξεκινούν οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο στο Στέκι "αλληλεγγύη για όλους" Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 11:05 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.