================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Παραγγελίες «Χωρίς Μεσάζοντες», μέσω της «Άνωσης» στο Βόλο

⍆Συνεχίζονται οι παραγγελίες «Χωρίς Μεσάζοντες», μέσω της οργάνωσης «Άνωση»,... για τα ελληνικά προϊόντα: Φέτα, γίδινο τυρί, πατάτες, μέλι, φασόλια, φακές, ρεβίθια, ξερά κρεμμύδια και σκόρδα. 

Οι παραγγελίες γίνονται διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα (www.anwsi.gr) και τηλεφωνικά, καθημερινές στα τηλέφωνα 24210-20483, κιν.: 6936212706 (6 έως 9 το απόγευμα).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας από την ιστοσελίδα και να βοηθήσετε όσους δεν μπορούν ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Θα χρειαστούμε τη στήριξη σας. Σας καλούμε να συμμετέχετε ως εθελοντές στη διανομή συμπληρώνοντας τη δήλωση συμμετοχής εθελοντών.

Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στις 16:00, ενώ οι τηλεφωνικές παραγγελίες την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου (6-9 το απόγευμα).

Το Σάββατο 09 Σεπτεμβρίου 2017, κατά τη διάρκεια της διανομής στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, θα πραγματοποιηθεί συλλογή πλαστικών καπακιών, συλλογή χρησιμοποιημένου τηγανέλαιου , συλλογή από κουτάκια αλουμινίου, συλλογή φαρμάκων που δεν έχουν λήξει, και συλλογή τροφίμων που θα διατεθούν σε όσους έχουν ανάγκη.
Παραγγελίες «Χωρίς Μεσάζοντες», μέσω της «Άνωσης» στο Βόλο Reviewed by PLOUMISTOS on 1:18 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.