Το «αντίο» του πολιτικού κόσμου και της showbiz στη Ζωή Λάσκαρη - Συγκινητικό αντίο στα social media

Το «αντίο» του πολιτικού κόσμου και της showbiz στη Ζωή Λάσκαρη - Συγκινητικό αντίο στα social media

⍆Σαν βόμβα έπεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του ξαφνικού χαμού της Ζωής Λάσκαρη.... Άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, της τηλεόρασης, αλλά και της πολιτικής αποχαιρετούν με ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιό.

Καίτη Φίνου: «Λατρεμένη μας πολύ νωρίς έφυγες..καλό ταξίδι..Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη», έγραψε σε μήνυμά της στο Twitter η ηθοποιό.

Η Γωγώ Ατζολετάκη πόσταρε μία φωτογραφία από το παρελθόν στο Facebook και σχολίασε «Και ήταν τόσο λαμπερή πάντα... Και γέλαγε τόσο πολύ... Όλοι γελάγαμε κάποτε πολύ !”!



Κωνσταντίνος Ρήγος: Ο σκηνοθέτης και χορογράφος αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τη Ζωή Λάσκαρη, με δύο φωτογραφίες της Instagram story και χαρακτηρίζοντας τη σημερινή μέρα ως «black Friday».

Σεμίνα Διγενή: «Σε έλεγα Ζωάκι κι όχι Ζωίτσα και γελούσες.
Σε φωτογράφιζα με το κινητό και πόζαρες.
Πηγαίναμε διακοπές -και με τη μαμά μου- κι εξαφάνιζες τα κεφτεδάκια.
Αντιπαθούσαμε τους ίδιους ανθρώπους.
Άρεσε και στις δυο μας ο.. Κουτσούμπας.
Μου έλεγες απόρρητες ιστορίες για τον Βοσκόπουλο και την Αλίκη.
Όταν θύμωνες με κάποιον κι άρχιζες τα μπινελίκια, άλλαζα κουβέντα.
Γελούσες τόσο δυνατά και παράξενα, που όλοι γυρνούσαν να δουν ποιον σφάζουν.
"Γυρίσαμε" την τελευταία (ποιος να το φανταζόταν;) εκπομπή σου, με την Katerina που λάτρεψες. Σου χρωστάω το δέσιμό μου με τον Γιώργος και τη φιλία μου με την Maria και την Eirini», ανέφερε σε ανάρτησή της στο Facebook η γνωστή δημοσιογράφος, η οποία ανέβασε και δέκα φωτογραφίες από στιγμές της ηθοποιού.

Με την είδηση του θανάτου της Ζωής Λάσκαρη, η Άννα Βίσση δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες και έγραψε «Καλό ταξίδι Ζωή…»

Κατερίνα Λάσπα: «Ζωάρα,εκείνο το ουζάκι δίπλα στην θάλασσα δεν προλάβαμε να το πιουμε...Σε ευχαριστώ για την φιλία σου.Καλό ταξίδι»

Γιώργος Τσαλίκης: Αντίο Ζωή ...Από τους λίγους ακομπλεξαριστους ανθρώπους αυτής της showbiz και σταρ από κούνια όχι με το ζορι ... Λυπάμαι πολύ ...», ήταν το μήνυμα του τραγουδιστή στο Instagram, συνοδευόμενο από μία φωτογραφία της Ζωής Λάσκαρη.

Φαίη Σκορδά: Με ένα λακωνικό «Αντίο Ζωή» η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια αποχαιρέτισε την ηθοποιό μέσω Instagram














Με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και ανακοινώσεις ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά την Ζωή Λάσκαρη, η οποία έφυγε αιφνίδια σήμερα από τη ζωή.


Τη θλίψη του για το θάνατο της ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης και δήλωσε ότι η εκλιπούσα υπήρξε σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής για τον ελληνικό κινηματογράφο και το θέατρο. Ο Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους της και ιδιαιτέρως στο σύζυγό της Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

«Φτωχότερο το θέατρο και ο κινηματογράφος μας από σήμερα. Έσβησε ένα από τα πιο λαμπερά αστέρια. Καλό ταξίδι Ζωή!», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

« Η αγαπημένη Ζωή Λάσκαρη "έφυγε" ξαφνικά! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Καλό Παράδεισο Ζωίτσα...», έγραψε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην ηθοποιός, Ελίζα Βόζενμπεργκ.

«Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη: θερμά θερμά συλλυπητήρια στην Οικογένειά της! Αγαπημένη Ζωή καλό ταξίδι», ήταν το σχόλιο του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη στο Twitter.

Με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου αποχαιρέτισε με τη σειρά της τη σπουδαία ηθοποιό. «Σε ευχαριστώ για το τσίπουρο και το τσιγάρο που μοιραστήκαμε. Σε ευχαριστούμε κι για τόσα άλλα» , έγραψε το tweet της η κ.Δούρου αναρτώντας μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της Ζωής Λάσκαρη από τα χρόνια της νιότης της.

«Εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη για τον θάνατο της καταξιωμένης και δημοφιλούς καλλιτέχνιδος Ζωής Λάσκαρη. Η σπουδαία ηθοποιός μεσουράνησε επί μισό και πλέον αιώνα στο θεατρικό σανίδι και με το πηγαίο ταλέντο της, άφησε έντονη την σφραγίδα της και υπήρξε μεγάλη η προσφορά της, στον ελληνικό κινηματογράφο. Συλλυπητήρια στην οικογένεια της και στους οικείους της», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Το «αντίο» του πολιτικού κόσμου και της showbiz στη Ζωή Λάσκαρη - Συγκινητικό αντίο στα social media
Το «αντίο» του πολιτικού κόσμου και της showbiz στη Ζωή Λάσκαρη - Συγκινητικό αντίο στα social media
Το «αντίο» του πολιτικού κόσμου και της showbiz στη Ζωή Λάσκαρη - Συγκινητικό αντίο στα social media
http://www.protothema.gr/files/1/2017/08/18/IMG_3096.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2017/08/showbiz-social-media.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2017/08/showbiz-social-media.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content