_______________________________________________________________________________ http://picasion.com/

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Αυτά είναι τα νέα "σημάδια" ότι το Σύμπαν προσπαθεί να σας πει κάτι...

⍆Όλη η ζωή μας έχει χτιστεί πάνω στο εξαιρετικό σύστημα της πρόθεσης και της ανταπόδοσης....
Καλείτε κάτι, (συνειδητά ή υποσυνείδητα) και τότε το Σύμπαν θα απαντήσει με την μορφή απάντησης ή μηνύματος για την καθοδήγηση μας στο μονοπάτι της εκδήλωσης των επιθυμιών μας.

Ως διαισθητικά όντα, όπως αναφέρει και το awakengr.com, μια από τις διασκεδαστικές πτυχές της ζωής είναι να ξέρουμε πώς να αναγνωρίσουμε και διαισθητικά να το διακρίνουμε όταν ένα καινούργιο μήνυμα έρχεται στον δρόμο μας. 

Εδώ είναι 7 σημάδια που δείχνουν πως το Σύμπαν προσπαθεί να σας πει κάτι... 
 • Déjà vu.... Είχατε ποτέ την αίσθηση πως έχετε ξαναζήσει ένα συγκεκριμένο γεγονός; Οι λεπτομέρειες κάθε λεπτού δείχνουν να σας είναι οικείες σαν μια ταινία που είχατε δει και ξεχάσατε. 
 • Η λέξη ¨déjà vu¨ από τα Γαλλικά σημαίνει ¨ήδη ιδωμένο¨ και πιστεύεται πως είναι μια στιγμή που αναστέλλεται στο τώρα όπου ο ανώτερος εαυτός σας θυμάται πως πάντα πλησιάζουμε την δόνηση μας. Αυτό σημαίνει πως απλά αντηχούμε τις δονήσεις που προσφέραμε στο αιθερικό πεδίο εξ αρχής. 
 • Πρόθεση= η δόνηση που προσφέρεται στο Σύμπαν
 • Δόνηση= η δόνηση που απαντάται από το Σύμπαν και εκδηλώνεται 
 • Θυμηθείτε: όλα συμβαίνουν και εκδηλώνονται πρώτα στο μη φυσικό/αιθερικό πεδίο. 
 • Βλέπετε αριθμητικές αλληλουχίες όπως 111 ή 11:11 
 • Αυτοί οι αριθμοί συχνά αποκαλούνται ‘αγγελικοί’ αριθμοί επειδή είναι ένας όμορφος τρόπος με τον οποίο οι καθοδηγητές, οι φύλακες άγγελοι ή ο ανώτερος εαυτός μας επικοινωνούν για να μας δείξουν πως είμαστε ευθυγραμμισμένοι με την διαδρομή που βρισκόμαστε επί του παρόντος.  
 • Έχετε επαναλαμβανόμενα όνειρα.... Τα όνειρα είναι οι νυχτερινοί μας γκουρού. Μας βοηθούν να διορθώσουμε τις στροφές του υποσυνείδητου μυαλού μας και είναι μια ευθεία γραμμή για τον Θεό ώστε να μας μιλήσει συμβολικά καθώς ξεκουραζόμαστε. Δεν είναι όλα τα όνειρα προφητικά, αλλά αν έχετε κάποιο το οποίο επαναλαμβάνεται κάθε νύχτα θα σας πρότεινα να αναζητήσετε έναν διερμηνέα ονείρων ώστε να σας βοηθήσει να αποκαλύψετε τα μηνύματα που προφανώς πρέπει να προσέξετε. 
 • Απλώς ξέρετε κάτι.... Κάποιες φορές νιώθετε αυτό το άμεσο ΄ ναι ΄ ή ΄ όχι’ από το ένστικτό σας. Μπορεί να αψηφά την λογική, μπορεί να μην βγάζει κανένα νόημα απολύτως αλλά ξέρετε πως το Σύμπαν (ή ο Θεός) σας έχει δώσει την διαισθητική διάκριση για να ξέρετε ακριβώς τι είναι ένα συγκεκριμένο γεγονός. 
 • Μάθετε να τιμάτε αυτή την πνευματική ικανότητα και εμπιστευθείτε την στην διαδικασία.
 • Εμπόδια ίσως εμφανιστούν.... Μηνύματα δεν στέλνονται, τα e–mail μπλοκάρονται, οι κλήσεις δεν μπορούν να συνδεθούν και τότε συνειδητοποιείτε πως το Σύμπαν σας παρέχει την καθυστέρηση ώστε να κολλήσετε στο τέλειο πρόγραμμα του Θείου συγχρονισμού. Τα πάντα συμβαίνουν όταν πρέπει να συμβούν. Κάποιες φορές αυτά που μοιάζουν σαν ένας τεράστιος πόνος και φαίνονται πως καθυστερούν την πρόοδο μας, είναι στην πραγματικότητα είναι μεταμφιεσμένες ευλογίες. 
 • Βοήθεια εμφανίζεται μαγικά... Θέτετε την πρόθεση σας και τότε ξαφνικά συναντάτε ένα τυχαίο πρόσωπο που μπορεί να σας βοηθήσει στο ταξίδι σας. Ίσως πατήσετε έναν σύνδεσμο στο Facebook και σας εμφανιστεί η σωστή πηγή ή ίσως αυθόρμητα δίνετε χρήματα για την εγγραφή σε ένα μάθημα που πάντα θέλατε να παρακολουθήσετε.  
 • Βιβλία, κρύσταλλοι ή σύμβολα σας βρίσκουν και σας ακολουθούν.... Κάποιες φορές ένα βιβλίο κυριολεκτικά πέφτει από το ράφι του βιβλιοπωλείου ή ίσως βρείτε ένα κρυστάλλινο μενταγιόν στην άκρη του δρόμου. Οτιδήποτε και αν είναι αυτό που συνεχίζει να εμφανίζεται στην συνείδηση σας είναι κάτι που πρέπει να αναγνωριστεί γιατί κατέχει σημαντικές ενδείξεις για τα επόμενα βήματα στην επέκταση της συνείδησης σας. Πάντα να ακολουθείτε τον λευκό λαγό.
Στ. Πλουμιστός Διευθ. Συμβουλευτικού Κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ -
Σύμβουλος ζωής & Προσωπικής Καθοδήγησης -
Διαισθητικός & Ενεργειακός Θεραπευτής 


Πραγματοποιεί 
 • Προσωπικές Διαισθητικές συνεδρίες δείτε ΕΔΩ 
 • Θεραπευτικές & ενεργειακές συνεδρίες νέας εγγραφής προσωπικών πεποιθήσεων δείτε ΕΔΩ
 • Συνεδρίες Διαχείρισης της ζωής & Προσωπικής Καθοδήγησης δείτε ΕΔΩ
 • Σεμινάρια Αυτογνωσίας & Αυτοβελτίωσης δείτε ΕΔΩ
 • Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς δείτε ΕΔΩ
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523 
Αυτά είναι τα νέα "σημάδια" ότι το Σύμπαν προσπαθεί να σας πει κάτι... Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 3:29 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.