_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η νέα πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού: Σεπτέμβριος 2017 - Έρχεται η ώρα του μέγιστου εκνευρισμού

⍆Σας έχω ενημερώσει κατά διαστήματα για τις εντάσεις, η για τις δυσκολίες που έρχονται... καθώς η συγχρονικότητα αρνητικών γεγονότων, όπως έχω αναφέρει από τις 22 Μαΐου 2017, ανεβαίνει όλο και περισσότερο. 

Πυκνώνουν δηλαδή πολλά απροσδόκητα γεγονότα και όπως είχα αναφέρει ο Αύγουστος του 2017 ήταν ένας μήνας που θα έδινε"εμπόλεμη" και πιο "αιματηρή" ειδησιογραφία παγκοσμίως. Επίσης σας θυμίζω ότι στις 18/6/2017 αναφέρθηκα για τα χρονικά διάστημα σεισμικότητας... μεγάλης επικινδυνότητας για ισχυρές τεκτονικές αναταράξεις, οι οποίες ξεκίνησαν και ζήσαμε και στην χώρα μας.

Τώρα έρχεται η ώρα του μέγιστου εκνευρισμού. Κι αυτό γίνετε χάριν της συνγχρονικότητας που ολοένα και θα ανεβαίνει... Ο Σεπτέμβριος του 2017 (όπως έχω αναφέρει εδώ και καιρό) είναι μήνας δύσκολος σε οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, ενώ έχω αναφέρει ότι η εύνοια του κ. πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα "τελειώνει" στις 31 Αυγούστου 2017. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το ένα λάθος θα γίνετε το ένα πίσω από το άλλο και ουσιαστικά ξεκινά μια μακρά προεκλογική περίοδο που θα μας βάλει μέσα στο 2018, με υπερβολική κοινωνική ένταση και δυσαρέσκεια...  

Σεπτέμβριος 2017  
 1. Από τις 5 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου θα ακουστούν μεγάλα ψέμματα, απίστευτες υποσχέσεις και ένα σχέδιο αλλαγών που αφορά το πορτοφόλι μας.
 2. Αρχηγός κόμματος που θα μιλήσει δημόσια, έχοντας πίσω του τον αριθμό 2, θα αντιμετωπίσει σοβαρά πολιτικά προβλήματα, η θα βγουν στο φως μεγάλες αποκαλύψεις. 
 3. Ημέρα με βροχή, η σεισμική δραστηριότητα βγαίνουν στο δρόμο οικογένειες που χάνουν τα σπίτια τους, η ανακοινώνονται πολλαπλές κατασχέσεις.
 4. Δυστύχημα, η έκτακτη νοσηλεία επωνύμου, μας στεναχωρεί.
 5. Επεισόδια με τραυματισμούς από αγανακτισμένες κοινωνικές ομάδες, η "πέτρες με φωτιά" ρίχνονται σε αστυνομικές διμοιρίες. 
 6. Την ήμερα του Σταυρού (14 Σεπτεμβρίου) νέο "σταυρό" καλείτε να σηκώσει η χώρα μας. Δεν θα γίνει έτσι... Άλλο είναι το σχέδιο του θεού! 
 7. Αιματηρή καταλήγει σύναξη ισλαμιστών... 
 8. Ψυχολογική ανάσα για τον λαό έρχεται μετά τις 25 Σεπτεμβρίου. Ακούγονται τα νέα για πολιτικές εξελίξεις τον Οκτώβριο. Οι πολιτικοί αρχηγοί θα καθίσουν (όχι όλοι) σε τραπέζι..
 9. Οι μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις... θέτουν προ των πυλών ένα δίλημμα σε άλλους μικρότερους ηγέτες χωρών. Η ένταση θα φέρει νέες συρράξεις (προ το παρών ελεγχόμενες). 
 10. Η Τουρκία δημιουργεί σοβαρό θέμα σε νησιά, η γίνετε λόγος αρχικά για νησί... Ξεκινούν διαβουλεύσεις μέσα στον Οκτώβριο... 
 11. Η εκδίκηση της φύσης δεν σταματάει. Θα δούμε νέο χτύπημα της σε χώρα που έχει χιόνια χειμώνα - καλοκαίρι.
 12. Πιστολίδι, η τρομοκρατική ενέργεια με θύματα, γύρω από την Ελλάδα, η διαμένουν αρκετοί Έλληνες. 
 13. Προσβολή των χριστιανικών ηθών φέρνει ένταση και κουβέντες... 
 14. Ανακοινώνεται ανακάλυψη που θα διαφοροποιεί το μέλλον, η είναι ιατρική ανακάλυψη σε ενεργειακό πεδίο. 
 15. Αεροπλάνο κάνει αναγκαστική προσγείωση, η ακούμε για την πτώση του.
 16. Απόπειρα δολοφονίας σε ηγέτη, η λαμβάνονται μέτρα λόγω αυτής της πληροφορίας... 
 17. Σε γνωστό, η γνωστή αστρολόγο ξεκινάει περιπέτεια με την υγεία...
Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις ΕΔΩ , ή επιβεβαιώσεις προβλέψεων ΕΔΩ
Η νέα πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού: Σεπτέμβριος 2017 - Έρχεται η ώρα του μέγιστου εκνευρισμού Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 5:06 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.