_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ο Survivor νικητής Γιώργος Αγγελόπουλος εκτός από τα 100.000€ θα πάρει άλλα 230.000€

⍆"Την τηλεοπτική… λάμψη, όσο υπάρχει επάνω σου, καλό είναι να την εκμεταλλεύεσαι... όσο μπορείς περισσότερο", έλεγε ένας εκ’ των παλαιών τηλεοπτικών αστέρων και ο νικητές του πετυχημένου Survivor, το τηρεί μέχρι σήμερα κατά γράμμα.

Πέρα λοιπόν των 100.000€ (μικτά με τον φόρο) που θα πάρει σύντομα από τη νίκη του στο τηλεπαιχνίδι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δέχτηκε σωρεία προτάσεων για να πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικές διαφημίσεις και να γίνε παράλληλα «πρεσβευτής» συγκεκριμένων προϊόντων.

Ο Ντάνος λοιπόν είπε όχι στην πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικό σποτ εταιρείας αυτοκινήτων.
Οχι είπε και σε μεγάλη εταιρείας αναψυκτικών που προσπάθησε να τον δελεάσει. Όχι είπε και στο να γίνει και «μακαρονάς» από εταιρεία ζυμαρικών.

Το πολυπόθητο ναι το είπε σε εταιρεία γαλακτοκομικών, η οποία του προσέφερε κλειστό συμβόλαιο ενός έτους, ύψους 230.000€.

Μάλιστα τα γυρίσματα του πρώτου τηλεοπτικού σποτ ξεκινάνε άμεσα.

Το διάβασα στο newsauto.gr
Ο Survivor νικητής Γιώργος Αγγελόπουλος εκτός από τα 100.000€ θα πάρει άλλα 230.000€ Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 11:14 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.