_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στο Βόλο το ντουέτο «Rio Das Flores» με ηχοχρώματα της εξωτικής Βραζιλίας

⍆Το ντουέτο «Rio Das Flores» θα βρίσκεται στον Βόλο την Παρασκευή 7 Ιουλίου...
για μια βραδιά γεμάτη με τα ηχοχρώματα της εξωτικής Βραζιλίας! Ώρα έναρξης στις 22.00 στο προαύλιο χώρο της «Περισπωμένης» (στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου).

«To repertoire του ντουέτου είναι ένα μουσικό ταξίδι με βασική αφετηρία την μουσική της Βραζιλίας, (samba & bossa nova) περνώντας στην Ελληνική ασπρόμαυρη retro εποχή, ίδιας διάθεσης, διασκευάζοντας την σε Bossa nova! Ένα ταξίδι πλούσιο σε ρυθμούς και εικόνες που γοητεύει όχι μόνο τους μυημένους, αλλά και τους μη εξοικειωμένους με τη βραζιλιάνικη μουσική και κουλτούρα.»

H Ειρήνη Βαρθακούρη, με μια αυθεντική προσέγγιση στην ερμηνεία του βραζιλιάνικου ρεπερτορίου και με 5 χρόνια πορείας στις σκηνές της Αθήνας με την πενταμελή μπάντα «Banda Valeu», ιδρύει παράλληλα το “Rio das Flores”.

Στην κιθάρα ο Θάνος Χατζηαναγνώστου, γνωστός ως drummer στη Jazz σκηνή της Αθήνας, στο «Rio das Flores» μας παρουσιάζεται με το δεύτερο αγαπημένο του όργανο, την κιθάρα και παρέα σας παρουσιάζουν την Βραζιλιάνικη μουσική στην αυθεντική της μορφή αλλά και με μια πιο ελεύθερη, αυτοσχεδιαστική προσέγγιση».

Στο Βόλο το ντουέτο «Rio Das Flores» με ηχοχρώματα της εξωτικής Βραζιλίας Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 6:40 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.