_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

3ο Σεμινάριο Αρχαίου Δράματος στο Πήλιο (Υποστήριξη Ploumistos.com)

⍆Το Θέατρο Αλώνι πραγματοποιεί το 3ο Σεμινάριο
Αρχαίου Δράματος 18 με 27 Ιουλίου, στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας στο Πήλιο με τον καθηγητή φωνητικού και σωματικού λόγου Κωστή Σφυρικίδη και την μασκοποιό Μάρθα Φωκά πάντα με στόχο την εκπαίδευση του νου, της ψυχής και του σώματος μέσα στη φύση του Πηλίου.

Αποτέλεσμα όλης της δημιουργικής διαδικασίας θα είναι μια παρουσίαση στο Θέατρο Αλώνι με τη συμμετοχή ντόπιων μουσικών καθώς και με την παρουσία θεατών όπου θα παρακολουθήσουν το αποτέλεσμα μιας διαδικασίας του λόγου και της προσωπικής κατασκευής μάσκας, με ελεύθερη είσοδο στις 27 Ιουλίου. Θα προλογήσει ο κορυφαίος θεατρολόγος Βάλτερ Πούχνερ.

Πρόκειται για δύο εβδομάδες εκπαίδευσης μέσα στη φύση του Αγίου Γεωργίου Νηλείας στο Πήλιο όπου το σεμινάριο γίνεται μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία. Με καθημερινή πεζοπορία μέσα από τα παραδοσιακά καλντερίμια του χωριού όπου πραγματοποιείται εξειδικευμένη σωματική και φωνητική εξάσκηση. Έτσι οι σπουδαστές και οι νέοι επαγγελματίες ηθοποιοί μαζί, προσεγγίζουν, βιώνουνκαι εξασκούνται τεχνικά στο ιδιαίτερα απαιτητικό είδος του αρχαίου δράματος με όλες τους τις αισθήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες:
www.theatroaloni.gr
6946873199
210 6460181
3ο Σεμινάριο Αρχαίου Δράματος στο Πήλιο (Υποστήριξη Ploumistos.com) Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 6:09 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.