_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

ΣΟΚ με το πιστοποιητικό πώλησης μίας γυναίκας - σκλάβας του ISIS. Το έφερε στο φως η εφημερίδα Sun (ΦΩΤΟ)

⍆Το χαρτί το οποίο φέρει τα δαχτυλικά αποτυπώματα του εμπόρου και του πωλητή... βρέθηκε στην πλέον απελευθερωμένη ιρανική πόλη, Μοσούλη.

Στο έγγραφο αναφέρεται πως η ηλικία της γυναίκας που πιθανώς πούλησαν οι τζιχαντιστές, καθώς και η φυσική της κατάσταση και το χρώμα των ματιών της.

Σύμφωνα με την Sun, τα δαχτυλικά αποτυπώματα του αγοραστή και του πωλητή είναι ουσιαστικά και οι υπογραφές των εμπλεκομένων, ενώ η συγκεκριμένη γυναίκα που πουλήθηκε ως σκλάβα ήταν 20χρονών σε καλή φυσική κατάσταση με καστανά μάτια και η τιμή της ήταν 1.500 δολάρια.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί η γνησιότητα του, το έγγραφο θα μπορούσε να αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο τα ανώτατα στελέχη του Ισλαμικού Κράτους συντόνιζαν την πώληση γυναικών που κρατούσαν ως σκλάβες, έναντι αμοιβής.

Το έγγραφο:Στο εν λόγω πιστοποιητικό πώλησης, ο έμπορος ακούει στο όνομα Abu Zubair και ο αγοραστής στο όνομα Αbu Monem.

Γενικότερα, οι περισσότερες γυναίκες που καταλήγουν να είναι σκλάβες των τζιχαντιστών προέρχονται από την μειονότητα των Γεζίντι, ενώ δεν αποκλείεται το ίδιο να συμβαίνει και με τα παιδιά της μειονότητας.

Ακόμη, πιστεύεται πως το ΙSIS απήγαγε συνολικά 6.470 πολίτες τον Αύγουστο του 2014, όταν και επιτέθηκε στην πόλη Σιντζάρ.Φωτογραφίες από τους φυλακισμένους τζιχαντιστές που προσεύχονται στην απελευθερωμένη Μοσούλη.

Οι περισσότεροι από τους άνδρες που απήχθησαν σκοτώθηκαν, με τους σωρούς τους να καταλήγουν σε μαζικούς τάφους, ενώ τα γυναικόπαιδα πωλήθηκαν ως δούλοι. Τα μικρότερα παιδιά πουλήθηκαν έναντι 500 δολαρίων σε ζευγάρια που δεν μπορούσαν να αποκτήσουν παιδιά για να τα μεγαλώσουν ως μουσουλμάνους.

Τα μεγαλύτερα αγόρια εκπαιδεύτηκαν ως μαχητές ή τέθηκαν ως πώληση ως σκλάβοι σπιτιών -αν ήταν ακατάλληλοι για να πολεμήσουν στην πρώτη γραμμή.

Το διάβασα στο iefimerida.gr
ΣΟΚ με το πιστοποιητικό πώλησης μίας γυναίκας - σκλάβας του ISIS. Το έφερε στο φως η εφημερίδα Sun (ΦΩΤΟ) Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 3:07 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.