_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ τις θεραπευτικές ικανότητες του μυαλού και του σώματος σας

Ένα στα 200 άτομα ζει στην ομίχλη του εγκεφάλου του εμφανίζοντας συμπτώματα ...
όπως μειωμένη πνευματική οξύτητα, γνωστικά προβλήματα, δυσκολίες στην ικανότητα συγκέντρωσης και εκτέλεσης πολλαπλών καθηκόντων ταυτοχρόνως αλλά και προβλήματα στη βραχυπρόθεσμη μνήμη.

Πολλοί άνθρωποι περιμένουν έναν γιατρό ή ένα χάπι για να θεραπευτούν από τις ασθένειες τους, ασθένειες οι οποίες συχνά είναι αποτρέψιμες και δεν είναι πάντα αποτελεσματικές με την χρήση χαπιών. Αυτός ο τύπος νοοτροπίας συχνά ανακόπτει λόγω της έλλειψης γνώσης σχετικά με τις καταπληκτικές θεραπευτικές ικανότητες του μυαλού και του σώματος μας.

Το κλειδί του να είναι κάποιος υγιής είναι να δουλέψει με την έμφυτη σοφία, η οποία απαιτεί τη διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής αλλά περισσότερο την συναισθηματική και ψυχολογική ευεξία. Αν πιστεύουμε πως δε θα νιώσουμε καλύτερα, περιορίζουμε κάθε δυνατή λύση για να γίνουμε καλά. Αν φθάσουμε σε μια νοοτροπία θύματος και περιμένουμε κάποιον ή κάτι άλλο να μας “φτιάξει” τότε δε θα κάνουμε ποτέ τα απαραίτητα βήματα ώστε να βελτιώσουμε τη ζωή μας. 

Ο συνεχής προσδιορισμός της ασθένειας δημιουργεί ανθρώπους που δεν μπορούν να δουν τις θετικές απόψεις που υπάρχουν στην ζωή κάποιου άλλου. Οι περισσότεροι υγιείς άνθρωποι που ξέρω είναι χαρούμενοι και εκείνοι που δεν είναι τόσο υγιείς συνήθως έχουν σχετικά καλύτερη ποιότητα ζωής όταν έχουν αισιόδοξη συμπεριφορά. 

Το στρες συνεχώς αυξάνεται και το αλκοόλ, τα τσιγάρα, τα ναρκωτικά και το φαγητό είναι τρόποι με τους οποίους οι άνθρωποι προσπαθούν να το μειώσουν. Αυτές οι ανθυγιεινές καθημερινές συμπεριφορές συμβάλλουν στους παράγοντες που οφείλονται οι αυξημένες τιμές χρόνιων ασθενειών στη χώρα μας. 

Υπάρχει και το υγιεινό στρες το οποίο μας προστατεύει από τον κίνδυνο, ωστόσο αν δεν το μεταχειριζόμαστε κατάλληλα, μπορεί να πάρει τον έλεγχο του σώματος μας. Το στρες είναι η απάντηση του σώματος μας στην εισαγόμενη δύναμη του εγκεφάλου, το οποίο πάλι επηρεάζεται από την αντίληψη μας και τον τρόπο που σκεφτόμαστε. 

Τα σώματα μας θα αντιδράσουν στις σκέψεις μας με τον ίδιο τρόπο που θα αντιδρούσαν εάν μια τίγρης μας επιτίθονταν. Αν το μυαλό μας φθάνει να κατοικεί στο παρελθόν ή να ανησυχεί για το μέλλον, συνεχώς εκθέτουμε τους εαυτούς μας στο χημικό στρες του σώματος. Μόνο στην παρούσα στιγμή μπορούμε συνειδητά να ελέγξουμε την απάντηση του στρες. Γι αυτό η μια νέα πεποίθηση του μυαλού για την υγεία είναι τόσο αποτελεσματική στο να μας κρατά στο τώρα. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να έχουν τον έλεγχο της ζωής τους βελτιώνοντας τη συνείδηση τους. 

Όπως αναφέρει και το awakengr.com, η καθοδηγούμενη πεποίθηση μέσω της χρήσης των διαφορετικών κυμάτων ήχων (συχνότητες) μπορεί να κάνει σπουδαία θαύματα στην υγεία κάποιου και στην συνολική ευεξία! Μάθετε πώς να ηρεμείτε και να χαλαρώνετε το μυαλό σας μέσω της καθημερινής πεποίθησης, των ασκήσεων απελευθέρωσης και του στρες και των μουσικών θεραπευτικών συχνοτήτων. 

Η θετική σκέψη μας ενδυναμώνει στο να είμαστε υπεύθυνοι στη ζωή μας και μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε υγιεινές καθημερινές επιλογές. Για να είναι κάποιος υγιής απαιτεί αυτοεκτίμηση η οποία επηρεάζεται από το πώς νιώθουμε για τον εαυτό μας. Αν δεν δίνουμε αξία στον εαυτό μας, είναι λιγότερο πιθανό να δώσουμε προτεραιότητα στην υγεία μας. 

Η θετική σκέψη έχει αποδειχθεί επιστημονικά πως μειώνει τα επίπεδα των αγχώδη ορμονών στο σώμα. Η σημασία που δίνουμε στο πως η θεραπεία μας επηρεάζει είναι επιβεβαιωμένη από το αποτέλεσμα των placebo. Το γαστρεντερικό μας σύστημα επίσης αποδεικνύει την δύναμη της σύνδεσης του μυαλού και του σώματος. 

Με περισσότερες νευρικές απολήξεις στον εγκέφαλο μας δεν θέλει ερώτημα γιατί νιώθουμε κυριολεκτικά άρρωστο το στομάχι μας όταν αγχωνόμαστε. Είναι σημαντικό να παρατηρήσουμε πως δεν υπάρχει λάθος τρόπος για το πώς νιώθουμε ή σκεφτόμαστε.

Απλά και μόνο πιστεύοντας ότι μια αγωγή θα βελτιώσει την υγεία μας, μπορεί να πυροδοτηθεί η επιθυμητή επίδραση, ακόμα κι αν η αγωγή είναι αδρανής –όπως, ας πούμε, ένα χάπι ζάχαρης ή μια ένεση φυσιολογικού ορού. Για μια ευρεία γκάμα παθήσεων, από κατάθλιψη μέχρι Πάρκινσον, οστεοαρθρίτιδα και πολλαπλή σκλήρυνση, είναι διαπιστωμένο πως η επίδραση των ψευδοφαρμάκων δεν είναι φανταστική. 

Δοκιμές έχουν δείξει μετρήσιμες αλλαγές όπως διακοπή των παυσίπονων, χαμηλότερη πίεση ή καρδιακό ρυθμό και ενίσχυση του ανοσοποιητικού, όλα εξαρτώμενα από τις πεποιθήσεις του ασθενή. Απ’ την άλλη, πιστεύοντας ότι ένα φάρμακο έχει επιβλαβείς παρενέργειες μπορεί πραγματικά να σε κάνει να υποφέρεις. 

Το φαινόμενο nocebo, όπως είναι γνωστό, μπορεί ακόμα και να σκοτώσει. Γενικά, θεωρείται ότι τα ψευδοφάρμακα ενεργούν μόνο όταν οι ασθενείς έχουν εξαπατηθεί και πιστεύουν ότι παίρνουν ένα πραγματικά ενεργό φάρμακο. Φαίνεται, όμως, ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Η πίστη στο ίδιο το ψευδοφάρμακο (αντί για ένα συγκεκριμένο φάρμακο) μπορεί να είναι αρκετή για να ενθαρρύνει το σώμα μας ώστε να θεραπευτεί. 

Στα πλαίσια πρόσφατης μελέτης της ιατρικής σχολής του Harvard, οι επιστήμονες έδωσαν σε μερικούς ανθρώπους με σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου ένα αδρανές χάπι. Τους είπαν ότι τα χάπια «περιείχαν μία αδρανή ουσία η οποία έχει διαπιστωθεί ότι προκαλεί σημαντική βελτίωση στα συμπτώματα του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου μέσω αυτοθεραπευτικών διαδικασιών νου – σώματος», το οποίο και ήταν απολύτως αλήθεια. Παρόλο που γνώριζαν ότι τα χάπια ήταν αδρανή, οι εθελοντές κατά μέσο όρο αξιολόγησαν τα συμπτώματά τους, αφού τα πήραν, ως μετρίως βελτιωμένα, ενώ εκείνοι που δεν ακολούθησαν την αγωγή είπαν ότι υπήρξε μόνο μία αμυδρή αλλαγή.
Η πραγματικότητα των ανθρώπων είναι γεμάτη με τους δικούς τους φακούς αντίληψης, οι οποίοι είναι διαφορετικοί από των υπολοίπων. Πολλοί από εμάς έχουμε μακροχρόνιους τρόπους με τους οποίους κάνουμε πράγματα και τα καλά νέα είναι ότι πάντα μπορούμε να αλλάξουμε συνήθειες. Είναι σχετικά με το να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να παρατηρούμε τι είδους σκέψεις έχουμε για τον εαυτό μας και να τις αλλάξουμε με νέες πεποιθήσεις... (δείτε ΕΔΩ)

Η ζωή δεν είναι εντελώς ελεγχόμενη από εξωτερικές δυνάμεις και όλοι έχουμε πολύ περισσότερη δύναμη από αυτή που νομίζουμε. Απλά, όπως έχουμε την δύναμη να δημιουργούμε ασθένειες, έτσι την έχουμε και για να προάγουμε υγεία στη ζωή μας. Το να είναι κανείς υγιής είναι απλό και το μόνο που χρειάζεται είναι οι θετικές επιλογές και σκέψεις που δημιουργούμε κάθε στιγμή.

Στ. Πλουμιστός
Σύμβουλος ζωής και Προσωπικής ανάπτυξης - Διαισθητικός.

Πραγματοποιεί προσωπικές διαισθητικές συνεδρίες - θεραπευτικές συνεδρίες νέας εγγραφής προσωπικών πεποιθήσεων - συνεδρίες διαχείρισης της ζωής & Προσωπικής ανάπτυξης - μίνι group συμβουλευτικής εσωτερικής αφύπνισης και δωρεάν αφυπνιστικές ομιλίες αυτογνωσίας ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες που αφορούν τα σεμινάρια - μίνι group Συμβουλευτικής Αφύπνισης και Προσωπικής Ανάπτυξης δείτε ΕΔΩ

Για συνεδρίες Διαισθητικής Πρόβλεψης - Συμβουλευτική Ζωής και Προσωπικής Ανάπτυξης, η θεραπευτική συνεδρία νέας εγγραφής προσωπικών πεποιθήσεων  -(θεραπευτικές ικανότητες του μυαλού - Healing skills of the mind) περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ τις θεραπευτικές ικανότητες του μυαλού και του σώματος σας Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 1:10 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.