_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η μανία Χάρι Πότερ επιστρέφει: Δύο νέα βιβλία τον Οκτώβριο!

⍆Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους και "φανατικούς" οπαδούς του Χάρι Πότερ... Καταφτάνουν δύο νέα βιβλία το φθινόπωρο. Μάλιστα, η κυκλοφορία τους θα συμπέσει με έκθεση της βρετανικής Βιβλιοθήκης με αφορμή τον εορτασμό της 20ής επετείου των μυθιστορημάτων φαντασίας της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Η έκθεση της βρετανικής Βιβλιοθήκης με τίτλο «Μια ιστορία μαγείας» στην οποία θα παρουσιάζονται και τα δύο νέα βιβλία θα εγκαινιαστεί στις 20 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως τον Φεβρουάριο του 2018, ανακοίνωσε ο βρετανικός εκδοτικός οίκος Bloomsbury, από τον οποίο εκδίδονται τα βιβλία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το ένα νέο βιβλίο θα έχει τον τίτλο, «Harry Potter: A History of Magic - The Book of the Exhibition» (Χάρι Πότερ: Μια ιστορία της μαγείας - Το βιβλίο της Εκθεσης). Σε αυτό οι αναγνώστες θα μπορούν να εξερευνήσουν το πρόγραμμα σπουδών στη Σχολή Μαγείας Χόγκουαρτς.

Στο έτερο βιβλίο, το «Harry Potter - A Journey Through A History of Magic» (Χάρι Πότερ: Ενα ταξίδι μέσα από μια ιστορία της μαγείας) θα αναλύεται η ιστορία της μαγείας, από τους Μονόκερους, την Αλχημεία και την Αρχαία Μαγεία έως τη Σχολή Χόγκουαρτς.

Σημειώνεται πως στις 26 Ιουλίου συμπληρώνονται 20 χρόνια από την κυκλοφορία του βιβλίου «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος», το πρώτο από τα επτά βιβλία της σειράς που πώλησε 450 εκατομμύρια αντίτυπα σε 29 γλώσσες.
Η μανία Χάρι Πότερ επιστρέφει: Δύο νέα βιβλία τον Οκτώβριο! Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 12:47 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.