_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Εκτάκτως Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής για Κυπριακό με πρωτοβουλία Κοτζιά

⍆Με αποκλειστικό θέμα το Κυπριακό θα συγκληθεί εκτάκτως στην Αθήνα τη Δευτέρα... το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής. Πρόκειται για θεσμοθετημένο όργανο που λειτουργεί συμβουλευτικά προς την κυβέρνηση, και δίδεται σε αυτό η ευκαιρία σε βάθος ενημέρωσης των κοινοβουλευτικών επί θεμάτων αιχμής της ελληνικής πολιτικής. 

Η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής θα γίνει στις 17:00 υπό την Προεδρία του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, που είχε και την πρωτοβουλία για την σύγκληση του. Πραγματοποιείται περίπου 3 μέρες μετά το ναυάγιο των συνομιλιών στο θέρετρο Κραν Μοντάνα της Ελβετίας, και μία μέρα πριν από την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Βουλή των Ελλήνων για το Κυπριακό. 

Σε αυτήν, όπως έχει ανακοινωθεί, ο Ελληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα ενημερώσει την Εθνική Αντιπροσωπία για τα όσα έγιναν στην τελευταία φάση των συνομιλιών στην Ελβετία.
Εκτάκτως Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής για Κυπριακό με πρωτοβουλία Κοτζιά Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 11:14 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.