_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Αφιέρωσε 5 χρόνια από τη ζωή του για να φτιάξει πιστό αντίγραφο αεροπλάνου μόνο από χαρτί! (VIDEO)

⍆Ο σχεδιαστής Λούκα Ιακόνι-Στιούαρτ αφιέρωσε 5 χρόνια από τη ζωή του...
για τη δημιουργία ενός τέλειου αντίγραφου εντός αεροπλάνου τύπου Air India 777-300ER, χρησιμοποιώντας μόνο χάρτινους φακέλους!

Πρόκειται φυσικά για μικρογραφία ενός αεροπλάνου, σε κλίμακα 1:60. Ο Λούκα έφτιαξε δηλαδή στην κυριολεξία την καλύτερη χάρτινη "σαΐτα" του κόσμου!

Ο Λούκα εμπνεύστηκε από μοντέλα φτιαγμένα από χάρτινους φακέλους που έβλεπε στα μαθήματα αρχιτεκτονικής.

Πέντε χρόνια μετρούσε, έκοβε και κολλούσε μικροσκοπικά κομμάτια χαρτί... ξανά και ξανά.Έφτιαξε κάθε κομμάτι του τζετ σε κλίμακα 1:60.

Κάθε κάθισμα του πήρε περίπου 20 λεπτά να το φτιάξει.

Οι πόρτες, η μηχανή, τα παράθυρα και τα καθίσματα είναι όλα ακριβή αντίγραφα των κανονικών και μάλιστα οι πόρτες και οι καταπακτές λειτουργούν κανονικά.

Ακόμα, ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε ότι η κατασκευή αυτή του έγινε εμμονή, τόσο που σταμάτησε να πηγαίνει στα μαθήματά του στο κολέγιο για να την ολοκληρώσει. Το αποτέλεσμα βέβαια τον δικαίωσε!

Αφιέρωσε 5 χρόνια από τη ζωή του για να φτιάξει πιστό αντίγραφο αεροπλάνου μόνο από χαρτί! (VIDEO) Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 3:26 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.