_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η Βολιώτικη Χορωδία στην 4η Συνάντηση Χορωδιών Κέρκυρας

⍆Την ερχόμενη Κυριακή 23 Ιουλίου 2017 η Βολιώτικη Χορωδία, ...υπό την διεύθυνση της Στάσας Τζάλλα και με πιανίστα την Εύη Κανελλοπούλου, θα εμφανιστεί ως τιμώμενη Χορωδία στην 4η Συνάντηση Χορωδιών Κασσιόπης. 

Η Κασσιόπη είναι μια πολύ γραφική και πολύ τουριστική πολίχνη στο βορειοανατολικό άκρο της Κέρκυρας και οι συμμετέχουσες στην Συνάντηση Χορωδίες θα τραγουδήσουν μέσα σε πλοίο ενώ οι θεατές θα ακούν τα τραγούδια στην προκυμαία του μικρού λιμανιού – αυτό οι Κερκυραίοι το ονομάζουν Βαρκαρόλα. 

Εκτός της Βολιώτικης συμμετέχουν και τρεις Κερκυραϊκές Χορωδίες, η Χορωδία «Θωμάς Φλαγγίνης» του Πολιτιστικού Περιβαλλοντολογικού Συλλόγου Ανεμομύλου, η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Καβαλλουρίου και η φιλοξενούσα Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κασσιόπης.

Η Βολιώτικη Χορωδία θα παραμείνει στην Κέρκυρα μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 25 Ιουλίου και μεταξύ των άλλων θα επισκεφθεί και τον Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο, που κατάγεται από την πόλη μας.
Η Βολιώτικη Χορωδία στην 4η Συνάντηση Χορωδιών Κέρκυρας Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 11:27 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.