_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ξεσπά ο αδερφός της Αλίκης Βουγιουκλάκη: Είναι ντροπή. Να λες αυτές τις προστυχιές…

⍆Συνέντευξη στην εκπομπή La Biri Biri έδωσε ο αδερφός της Αλίκης Βουγιουκλάκη,...
ο Τάκης, ο οποίος ξέσπασε κατά της Ρωζίτας Σώκου και του σχεδιαστή Τάκη, ενώ εξομολογήθηκε και ένα περιστατικό μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν η Ελληνίδα σταρ.

«Το περιστατικό δεν το ξέρω, αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ με τέτοιες ντροπές. Σε ένα άνθρωπο που έχει “φύγει”, τόσο προβεβλημένο, να κάθεσαι να λες αυτές τις κουταμάρες και τις προστυχιές, είναι ντροπή για τον ίδιο που τα λέει.

Την Ρωζίτα Σώκου την απαλλάσσω λόγο ηλικίας. Δεν επιτρέπεται να τα λέει αυτά γιατί έχει κάνει πολλά λάθη στη ζωή της και το μεγαλύτερο είναι πως ήταν ο μεγαλύτερος εχθρός του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου.

Να μας πει η κυρία Σώκου, που είναι φίλη μου πολύ, με ποια καλλιέργεια και με ποια κουλτούρα τα λέει αυτά; Όταν αγνοείς το συντακτικό, τη γραμματική και το λεξιλόγιο μιας γλώσσας, δεν μπορείς να μιλήσεις.

Και η κυρία Σώκου δεν έχει δικαίωμα να μιλάει γι αυτά τα πράγματα. Θεωρώ φτηνές δηλώσεις για έναν “πνευματικό” άνθρωπο. Δεν μπορεί να μιλάει για αισθητική, να κοιτάξει τον περίγυρό της και να κρίνει αυτόν», είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης Βουγιουκλάκης.

Το διάβασα στο zappit.gr

Ξεσπά ο αδερφός της Αλίκης Βουγιουκλάκη: Είναι ντροπή. Να λες αυτές τις προστυχιές… Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 2:51 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.