_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Βόλος: θερινές προβολές που θα πραγματοποιηθούν στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα με ελεύθερη είσοδο

⍆Ο Πολυχώρος Τσαλαπάτα και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς με το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας... Ν. & Σ. Τσαλαπάτα, συνδιοργανώνουν και παρουσιάζουν τις βραβευμένες ταινίες από το διαγωνιστικό τμήμα του 39ου Εθνικού Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, την Πέμπτη 6 & την Παρασκευή 7 Ιουλίου, στο πλαίσιο των θερινών προβολών κινηματογράφου για όλο το μήνα Ιούλιο. Κάτω από τον έναστρο ουρανό, στο καταπράσινο χώρο πάρκο Ζάχου (υπαίθριος χώρος πρασίνου παράλληλα στην οδό Ζάχου). Οι προβολές των ταινιών μικρού μήκους έχουν συνολική διάρκεια 140 λεπτά περίπου. Ώρα έναρξης 21:30.

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ξεκίνησε το 1978 ως πρωτοβουλία της Κινηματογραφικής Λέσχης της Δράμας. Τα τελευταία χρόνια, το Φεστιβάλ Δράμας έχει καθιερωθεί ως ο χώρος ανάδειξης των κινηματογραφικών ταινιών μικρού μήκους, αποτελώντας ένα βασικό κομμάτι του πολιτισμού μας.

Εκτός από το Εθνικό Φεστιβάλ τα τελευταία χρόνια διεξάγεται και το Διεθνές Φεστιβάλ, όπου διαγωνίζονται και παρουσιάζονται ταινίες κινηματογραφιστών απ’ όλο τον κόσμο. (http://www.dramafilmfestival.gr).

Η είσοδος είναι δωρεάν.

(Καθίσματα θα υπάρχουν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Όσοι θέλουν μπορούν να φέρουν καρεκλάκι ή ψάθα.)

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας στο τηλ.: 24210 29844 (καθημερινά 10:00 – 18:00 εκτός Τρίτης).
Βόλος: θερινές προβολές που θα πραγματοποιηθούν στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα με ελεύθερη είσοδο Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 3:19 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.