================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Συναυλία Παρθένη - Κουκουσέλη στην Παλιά Ηλεκτρική

⍆Το τμήμα Ελληνικού Τραγουδιού του Ωδείου ΡΥΘΜΟΣ (Αναλήψεως – Ι. Καρτάλη) τάξη Νίκου Παρθένη – Ζαφείρη Κουκουσέλη, πραγματοποιεί για δέκατη έβδομη συνεχόμενη χρονιά την ετήσια συναυλία του, την Κυριακή 14 Μαΐου στις 8.30 μ.μ. στην Παλιά Ηλεκτρική (Ρ. Φεραίου – Χατζηαργύρη). 

Το τμήμα Ελληνικού Τραγουδιού ιδρύθηκε το 2000 και είναι το πρώτο που διδάσκει όλα τα είδη τραγουδιού της Ελληνικής μουσικής.

Το τμήμα ιδρύθηκε από τον Νίκο Παρθένη, καθηγητή φιλόλογο – ερμηνευτή – τραγουδοποιό – δάσκαλο τραγουδιού και τον Ζαφείρη Κουκουσέλη καθηγητή μουσικής – ενορχηστρωτή – συνθέτη – μαέστρο – μουσικό. Οι δύο δάσκαλοι του τμήματος είναι συνεργάτες, συνοδοιπόροι και φίλοι για πάνω από είκοσι χρόνια. Διαθέτουν και λαϊκή και κλασική μουσική παιδεία και καλύπτουν στη διδασκαλία και στις εμφανίσεις τους – όλο το φάσμα του ελληνικού τραγουδιού, λαϊκό – παραδοσιακό – έντεχνο- ρόκ – ελαφρό – ρεμπέτικο κ.τ.λ.

Παίρνουν μέρος οι σπουδαστές: Κωνσταντίνος Βαρδάκης, Καϊμάκη Βάνα, Μαριάννα Λούμα, Κατερίνα Νταλλαρή, Νεφέλη Σγατζή, Κωνσταντίνος Σταμούλης, Χατζηστρακόσια Βαρβάρα. Οι σπουδαστές Βαρδάκης Κωνσταντίνος και Σγατζή Νεφέλη ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους και εξετάζονται για το Αποφοιτήριο Ελληνικού Τραγουδιού.

Συμμετέχει ο Νίκος Παρθένης. Στο πιάνο συνοδεύει ο Ζαφείρης Κουκουσέλης που έχει κάνει και τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών.
Είσοδος ελεύθερη.
Συναυλία Παρθένη - Κουκουσέλη στην Παλιά Ηλεκτρική Reviewed by PLOUMISTOS on 10:34 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.