Σταύρος Πλουμιστός: Οι ιερές θεραπευτικές συχνότητες που αντηχούν στην ανθρώπινη ψυχή

Σταύρος Πλουμιστός: Οι ιερές θεραπευτικές συχνότητες που αντηχούν στην ανθρώπινη ψυχή

👉Ο ήχος και ειδικότερα η μουσική αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο των πνευματικών πρακτικών μεταξύ των πολιτισμών και των θρησκευτικών παραδόσεων για αιώνες. Από τα Γρηγοριανά άσματα έως τα λατρευτικά τραγούδια, η μουσική χρησιμεύει ως όχημα για τη σύνδεση με το θείο και την καλλιέργεια μιας βαθύτερης αίσθησης πνευματικότητας. Μέσα σε αυτές τις μουσικές συνθέσεις, συγκεκριμένες συχνότητες παίζουν κρίσιμο ρόλο στην πρόκληση συναισθηματικών αντιδράσεων, στην πρόκληση αλλαγών συνειδήσεων και στη διευκόλυνση πνευματικών εμπειριών. 

Οι συχνότητες είναι οι δονήσεις ή οι ταλαντώσεις των ηχητικών κυμάτων που καθορίζουν το ύψος, τον τόνο και τη χροιά των μουσικών νότων. Αν μιλήσουμε για τη θρησκευτική μουσική, οι συχνότητες επιλέγονται προσεκτικά για να προκαλούν συγκεκριμένες συναισθηματικές και πνευματικές αντιδράσεις στους ακροατές. Αυτές οι συχνότητες μπορεί να κυμαίνονται από χαμηλούς τόνους γείωσης έως υψηλούς, αιθέριους κραδασμούς, καθεμία από τις οποίες εξυπηρετεί έναν μοναδικό σκοπό για την ενίσχυση της πνευματικής ατμόσφαιρας της μουσικής.


Οι ιερές συχνότητες

Από τις πιο εμβληματικές μορφές θρησκευτικής μουσικής είναι το Γρηγοριανό άσμα, το οποίο προέρχεται από μεσαιωνικές μοναστικές κοινότητες. Τα Γρηγοριανά άσματα χαρακτηρίζονται από τις απλές μελωδίες, τη μονοφωνική υφή και την ευλαβική τους ατμόσφαιρα. Οι συχνότητες που χρησιμοποιούνται στα Γρηγοριανά άσματα εμπίπτουν συχνά στο χαμηλότερο εύρος, συνήθως μεταξύ 396 Hz και 852 Hz. Αυτές οι συχνότητες πιστεύεται ότι προάγουν τη χαλάρωση, τον διαλογισμό και τον πνευματικό στοχασμό, καθιστώντας τα Γρηγοριανά άσματα ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την εμβάθυνση της πνευματικής πρακτικής κάποιου.

Σε διάφορες θρησκευτικές παραδόσεις, τραγουδιούνται λατρευτικά τραγούδια για να εκφράσουν την αγάπη, την αφοσίωση και τον σεβασμό προς το θείο. Αυτά τα τραγούδια συχνά ενσωματώνουν συχνότητες που αντηχούν με στο ενεργειακό κέντρο της καρδιάς, όπως τα 528 Hz, γνωστή και ως «συχνότητα αγάπης». Αυτή η συχνότητα προάγει τα συναισθήματα συμπόνιας, ενότητας και πνευματικής σύνδεσης, καθιστώντας την ένα ισχυρό εργαλείο για την καλλιέργεια μιας βαθύτερης αίσθησης πνευματικότητας και διασύνδεσης με το θείο.

Χριστιανικοί Ύμνοι και Ανυψωτικές Συχνότητες

Οι χριστιανικοί ύμνοι είναι μια εμβληματική μορφή θρησκευτικής μουσικής που παίζει κεντρικό ρόλο στις χριστιανικές λατρευτικές εκδηλώσεις και πνευματικές συγκεντρώσεις. Αυτοί οι ύμνοι συχνά ενσωματώνουν ανυψωτικές συχνότητες που εξυψώνουν το πνεύμα και εμπνέουν συναισθήματα χαράς, ελπίδας και ευγνωμοσύνης. 

Αν ακούσετε τον χριστιανικό ήχο βυζαντινής υμνωδίας της Ορθόδοξης Εκκλησίας, λειτουργούν ως όχημα για τη μετάδοση θεολογικών αληθειών, την έκφραση της ευσέβειας και την ενίσχυση της πνευματικής κοινωνίας με το θείο. Αυτοί οι ύμνοι χαρακτηρίζονται από τις περίπλοκες μελωδίες τους, τις κλίμακες και τα ιερά κείμενα που προέρχονται από γραφές και λειτουργικά κείμενα. Ψάλλοντας βυζαντινούς ύμνους, οι πιστοί επιδίδονται σε ιερό διάλογο με τον Θεό, μπαίνοντας σε μια κατάσταση λατρευτικής ευλάβειας και πνευματικής περισυλλογής.

Στην καρδιά του βυζαντινού τραγουδιού βρίσκονται οι συχνότητες που είναι ενσωματωμένες στις μελωδικές δομές, οι οποίες έχουν βαθιά επίδραση στην ψυχή και το πνεύμα του ακροατή. Ενώ οι ακριβείς συχνότητες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον τρόπο και το μελωδικό περίγραμμα ενός συγκεκριμένου ύμνου, ορισμένα διαστήματα και αρμονίες που χρησιμοποιούνται συνήθως προκαλούν συναισθήματα δέους, ευλάβειας και πνευματικής ανάτασης. Αυτές οι συχνότητες αντηχούν στην ανθρώπινη ψυχή εμπνέοντας μια αίσθηση υπέρβασης. Καθώς οι πιστοί βυθίζονται στις ιερές μελωδίες και τα κείμενα της βυζαντινής ψαλτικής, μεταφέρονται πέρα ​​από τα όρια της εγκόσμιας ύπαρξης στο βασίλειο του θείου. Μέσω της υπερβατικής δύναμης της μουσικής, οι βυζαντινοί ύμνοι αφυπνίζουν την ψυχή στην ομορφιά, τη μεγαλοπρέπεια και το μυστήριο του Θεού, προσκαλώντας τους πιστούς να βιώσουν μια πρόγευση ουράνιας δόξας. Συχνότητες όπως τα 417 Hz και 639 Hz χρησιμοποιούνται συνήθως στους χριστιανικούς ύμνους για τη θεραπεία, τη συγχώρεση και την ενότητα μεταξύ των πιστών, ενισχύοντας μια βαθύτερη αίσθηση πνευματικής κοινότητας και σύνδεσης με τον Θεό.

Επιπλέον, νευροεπιστημονική έρευνα έχει δείξει ότι η μουσική μπορεί να ενεργοποιήσει περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με πνευματικές εμπειρίες, υποδηλώνοντας μια νευρική βάση για τις μεταμορφωτικές επιδράσεις των συχνοτήτων θρησκευτικής μουσικής στην πνευματικότητα.

Στην αναζήτηση της πνευματικής φώτισης και της προσωπικής ανάπτυξης, τα άτομα έχουν εξερευνήσει διάφορες πρακτικές και τεχνικές σε όλη την ιστορία. Μια τέτοια επιλογή που κερδίζει την προσοχή στη νέα εποχή μας είναι η χρήση των συχνοτήτων Solfeggio. Αυτοί οι συγκεκριμένοι μουσικοί τόνοι, που έχουν τις ρίζες τους σε αρχαίες μουσικές παραδόσεις, έχουν τη δύναμη να ενισχύσουν την πνευματική ευημερία και να καλλιεργήσουν μια βαθύτερη σύνδεση με την πίστη και το σύμπαν.

Οι συχνότητες Solfeggio είναι ιεροί τόνοι, των οποίων η δόνηση ποικίλλει από 174 έως 963 Hertz , που μπορούν να βελτιώσουν το επίπεδο της σωματικής, ψυχικής και πνευματικής μας υγείας.

Η αρχαία κλίμακα Σολφέζ είναι διάσημη για τη χρήση της στα Γρηγοριανά άσματα και από την αρχαιότητα πιστεύεται ότι έχει θετική επίδραση στο μυαλό και το σώμα.

Η αρχική Κλίμακα Σολφέζ που χρησιμοποιούσαν οι Βενεδικτίνοι μοναχοί, αποτελούνταν από 6 νότες και χρησιμοποιήθηκαν στα Γρηγοριανά άσματα τους, που γνωρίζουμε ότι είναι οι συχνότητες 396, 417, 528, 639, 741 και 852 Hertz.

Στη συνέχεια, στη δεκαετία του '70, ο φυσικός και ερευνητής Joseph Puleo ανακάλυψε ξανά τις Συχνότητες Σολφέζ, επαναφέροντας τα οφέλη τους στην ευαισθητοποίηση του κοινού. Στην έρευνά του πραγματοποίησε μια σχολαστική μελέτη βασισμένη στα Πυθαγόρεια μαθηματικά που εφαρμόζονται σε ιερά κείμενα, για να εντοπίσει τους συγκεκριμένους τόνους που επαναφέρουν το σώμα σε ισορροπία και θεραπεία .

Κατά τη διάρκεια της έρευνάς του, ο Puleo ανακάλυψε επίσης τις άλλες συχνότητες της κλίμακας Solfeggio συν 3 επιπλέον συχνότητες: 174, 285 και 963 Hertz .

Χάρη στη δουλειά του Δρ. Puleo, τα επόμενα χρόνια πολλοί άλλοι επιστήμονες έφεραν στο φως περαιτέρω στοιχεία που υποστηρίζουν τις θετικές επιπτώσεις που έχουν αυτές οι συχνότητες στο ανθρώπινο σώμα.
  • Μειώνουν το στρες και το άγχος: Η ηχοθεραπεία, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης συγκεκριμένων συχνοτήτων, έχει βρεθεί ότι μειώνει τα επίπεδα στρες και το άγχος, οδηγώντας σε βελτίωση της συνολικής ευεξίας.
  • Προωθούν τη χαλάρωση και την ανακούφιση από τον πόνο: Ορισμένες συχνότητες μπορεί να βοηθήσουν στην πρόκληση μιας κατάστασης χαλάρωσης, μειώνοντας την ένταση των μυών και ανακουφίζοντας το σώμα.
  • Ενισχύουν την θετική διάθεση: Η ακρόαση χαλαρωτικής μουσικής με συγκεκριμένες συχνότητες μπορεί να ανεβάσει ή να χαλαρώσει τη διάθεση και να προάγει τα συναισθήματα ηρεμίας και εσωτερικής γαλήνης - ασφάλειας.
  • Βελτιώνουν την εστίαση και την συγκέντρωση: Η ηχοθεραπεία έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει τη γνωστική λειτουργία, συμπεριλαμβανομένης της προσοχής και της συγκέντρωσης, που μπορούν να ωφελήσουν τη διανοητική διαύγεια και την παραγωγικότητα.
  • Διευκολύνουν την πνευματική αφύπνιση και την επίγνωση: Η ακρόαση συχνοτήτων Solfeggio μπορεί να βοηθήσει τα άτομα να καλλιεργήσουν την ενσυνειδητότητα, την επίγνωση και την πνευματική ισορροπία.
  • Διευκολύνουν τον καθοδηγούμενο Διαλογισμό και την Εσωτερική Εξερεύνηση: Ορισμένες συχνότητες ενισχύουν κατά πολύ την πρακτική διαλογισμού, βοηθώντας τα άτομα να εμβαθύνουν στον εσωτερικό τους εαυτό και να συνδεθούν με την πνευματική τους ουσία.
Οι ιερές θεραπευτικές συχνότητες που αντηχούν στην ανθρώπινη ψυχή

174 Hz: Είναι η συχνότητα που σχετίζεται με τη μείωση του πόνου και έχει ιδιότητες ίασης. Ανακουφίζει τον πόνο τόσο σωματικά όσο και ενεργειακά, δίνοντας στα όργανά μας μεγαλύτερη αίσθηση χαλάρωσης.

Στα 174 Hz, η δόνηση πιστεύεται ότι αντηχεί με τις φυσικές διαδικασίες επούλωσης του σώματος, προάγοντας τη χαλάρωση, την ανακούφιση από το στρες και τη μείωση του πόνου. Λέγεται ότι βοηθά στην ηρεμία του νευρικού συστήματος και προκαλεί μια κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης, η οποία μπορεί να ανακουφίσει τη σωματική δυσφορία και να προάγει τη συνολική ευεξία. Αντηχώντας με αυτή τη συχνότητα, τα άτομα μπορεί να βιώσουν ανακούφιση από καταστάσεις χρόνιου πόνου, μυϊκή ένταση, πονοκεφάλους και άλλες πηγές σωματικής δυσφορίας. Αυτή η συχνότητα πιστεύεται ότι βοηθά στην καταπράυνση των ιστών του σώματος και προάγει την αίσθηση ευκολίας και άνεσης.

Εκτός από τα αποτελέσματά του στη μείωση του πόνου, τα 174 Hz συνδέονται επίσης με την προώθηση της συναισθηματικής θεραπείας και ισορροπίας. Αντηχώντας με αυτή τη συχνότητα, τα άτομα μπορούν να απελευθερώσουν την ένταση και το άγχος που συγκρατείται μέσα στο σώμα, προάγοντας μια αίσθηση εσωτερικής γαλήνης και ευεξίας.

Η εξάσκηση του καθοδηγούμενου διαλογισμού voice healing, της ψαλμωδίας ή της ακρόασης μουσικής συντονισμένης στα 174 Hz μπορεί να βοηθήσει τα άτομα να ευθυγραμμιστούν με αυτήν τη συχνότητα και να βιώσουν τις μεταμορφωτικές της επιπτώσεις στη σωματική και συναισθηματική τους ευεξία. 

285 Hz: Σχετίζεται με την κυτταρική αναγέννηση του οργανισμού και συμβάλλει σε καλύτερο ανοσοποιητικό σύστημα. Αυξάνει τη γενική ευεξία και τα επίπεδα ενέργειας.

Στα 285 Hz, η δόνηση αντηχεί στο κυτταρικό επίπεδο, διεγείροντας τις διαδικασίες επισκευής και αναγέννησης μέσα στο σώμα. Αυτή η συχνότητα θεωρείται ότι ενεργοποιεί τους έμφυτους θεραπευτικούς μηχανισμούς του σώματος, προάγοντας την παραγωγή νέων υγιών κυττάρων, διευκολύνοντας την απομάκρυνση των τοξινών, προσφέροντας μεγαλύτερη ανθεκτικότητα σε ασθένειες και μειωμένη ευαισθησία σε λοιμώξεις.

Εκτός από τις φυσικές θεραπευτικές του ιδιότητες, τα 285 Hz συνδέονται επίσης με αυξημένα επίπεδα ενέργειας και μεγαλύτερη αίσθηση συνολικής ευεξίας. Καθώς τα κύτταρα του σώματος υφίστανται αναγέννηση, τα άτομα μπορεί να βιώσουν μια ανανεωμένη αίσθηση ζωτικότητας και σθένους.

Οι επαγγελματίες θεραπείας ήχου, συχνά ενσωματώνουν συχνότητες όπως τα 285 Hz στις θεραπευτικές τους πρακτικές για να υποστηρίξουν τους πελάτες στην επίτευξη της βέλτιστης υγείας και ευεξίας. Είτε με τη χρήση εξειδικευμένων συσκευών ηχοθεραπείας, συντονισμού ή μουσικών συνθέσεων συντονισμένων σε αυτή τη συχνότητα, τα άτομα μπορούν να αξιοποιήσουν τη θεραπευτική δύναμη του ήχου για να προωθήσουν την κυτταρική αναγέννηση, να ενισχύσουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού και τη συνολική ζωτικότητα.

396 Hz: Μας βοηθάει να απελευθερωθούμε από τις ενοχές και τον φόβο, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια που αντιμετωπίζουμε σε καθημερινή βάση.

Στα 396 Hz, η δόνηση λέγεται ότι διεισδύει βαθιά στο υποσυνείδητο, διευκολύνοντας την απελευθέρωση της ενοχής και του φόβου που μπορεί να εμποδίζουν τα άτομα να ζήσουν τη ζωή που θα ήθελαν. Με την ευθυγράμμιση σε αυτή τη συχνότητα, τα άτομα μπορούν να αφήσουν την αμφιβολία για τον εαυτό τους, τη ντροπή και την ανησυχία, επιτρέποντάς τους να αγκαλιάσουν την αληθινή τους ουσία και να μπουν στη δύναμή τους με αυτοπεποίθηση και σαφήνεια.

Επιπλέον, τα 396 Hz προάγουν μια αίσθηση εσωτερικής γαλήνης και ασφάλειας, επιτρέποντας στα άτομα να διαχειρίζονται τις προκλήσεις της ζωής με μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και ευελιξία, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ζήσουν τη ζωή με καλύτερη στοχοπροσήλωση ή σκοπό.

Εκτός από τα αποτελέσματά του στην απελευθέρωση της ενοχής και του φόβου, τα 396 Hz  ενεργοποιούν τους φυσικούς θεραπευτικούς μηχανισμούς του σώματος, προάγοντας την ισορροπία και την αρμονία στο φυσικό, συναισθηματικό και πνευματικό σώμα.

Η εξάσκηση στην ακρόαση μουσικής συντονισμένης στα 396 Hz μπορεί να βοηθήσει τα άτομα να ευθυγραμμιστούν με αυτή τη συχνότητα και να βιώσουν τις μεταμορφωτικές της επιπτώσεις στη ζωή τους αφήνοντας τα αρνητικά συναισθήματα και τις περιοριστικές πεποιθήσεις, να αγκαλιάσουν την αγάπη και την αποδοχή του εαυτού τους και να μπουν στη δύναμή τους με αυτοπεποίθηση και διαύγεια.

417 Hz: Αυτή η συχνότητα βοηθά στην επίλυση καταστάσεων και διευκολύνει τις αλλαγές στη ζωή μας. Αποφορτίζει το μυαλό από τραυματικές εμπειρίες.

Στα 417 Hz, η δόνηση λέγεται ότι διεισδύει βαθιά στο υποσυνείδητο, διευκολύνοντας την απελευθέρωση αρνητικών συναισθημάτων και μοτίβων σκέψης που έχουν τις ρίζες τους σε τραυματικές εμπειρίες. Ευθυγραμμιζόμενα με αυτή τη συχνότητα, τα άτομα μπορούν να αφήσουν τον φόβο, την ενοχή και την ντροπή, επιτρέποντάς τους να προχωρήσουν με σαφήνεια και αυτοπεποίθηση.

Ένα από τα κύρια αποτελέσματα των 417 Hz είναι να δυναμώνει την ικανότητά μας να επιλύουμε καταστάσεις και να διευκολύνει θετικές αλλαγές στη ζωή μας. Αντηχώντας με τη συχνότητα των μετασχηματισμών, τα άτομα μπορούν να απελευθερωθούν από αρνητικά πρότυπα και συστήματα πεποιθήσεων που δεν τους εξυπηρετούν πλέον, ανοίγοντας την πόρτα σε νέες ευκαιρίες και δυνατότητες. Αυτή η συχνότητα δίνει τη δυνατότητα στα άτομα να αγκαλιάσουν την αλλαγή και τη διαδικασία της ανάπτυξης και εξέλιξης.

Εκτός από τα αποτελέσματά του στην επίλυση καταστάσεων και στη διευκόλυνση της αλλαγής, τα 417 Hz συνδέονται επίσης με την συναισθηματική θεραπεία. Αντηχώντας με αυτή τη συχνότητα, τα άτομα μπορούν να ηρεμήσουν το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα, προάγοντας μια αίσθηση εσωτερικής ηρεμίας και χαλάρωσης. Αυτή η συναισθηματική ισορροπία επιτρέπει στα άτομα να έχουν μια βαθύτερη αίσθηση εσωτερικής γαλήνης και ικανοποίησης.

432 Hz: Είναι η συχνότητα που ευθυγραμμίζεται με τη συχνότητα της φύσης και του σύμπαντος. 

Οι υποστηρικτές αυτής της συχνότητας αναγνωρίζουν ότι αντιστοιχεί στα μαθηματικά μοτίβα που βρίσκονται στη φύση, όπως οι τροχιές των πλανητών, η λειτουργία ανάπτυξης στα φυτά και η δομή του DNA. Ως αποτέλεσμα, η ακρόαση μουσικής συντονισμένης στα 432 Hz πιστεύεται ότι προκαλεί μια κατάσταση αρμονίας και συντονισμού με τον φυσικό κόσμο.

Ένα από τα κύρια αποτελέσματα των 432 Hz είναι η ικανότητά του να προάγει τη χαλάρωση και τη μείωση του στρες. Αντηχώντας με αυτή τη συχνότητα, τα άτομα μπορεί να βιώσουν μια αίσθηση ηρεμίας, επιτρέποντάς τους να απελευθερώσουν την ένταση και το άγχος που υπάρχει στο σώμα και το μυαλό. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε βελτιωμένο ύπνο, μειωμένα επίπεδα ορμονών του στρες και μια συνολική αίσθηση ευεξίας.

Επιπλέον, τα 432 Hz πιστεύεται ότι ενισχύουν την ποιότητα της μουσικής και του ήχου, καθιστώντας τα πιο ευχάριστα και αρμονικά στο αυτί. Η μουσική συντονισμένη στα 432 Hz λέγεται ότι έχει πιο ζεστή, πιο πλούσια ποιότητα ήχου σε σύγκριση με τη μουσική που έχει συντονιστεί στον τυπικό συντονισμό των 440 Hz. Πολλοί μουσικοί και συνθέτες έχουν πειραματιστεί με τον συντονισμό των οργάνων τους στα 432 Hz προκειμένου να δημιουργήσουν μουσική που είναι πιο ηχηρή και καταπραϋντική για τον ακροατή.

Εκτός από τα αποτελέσματά του στη χαλάρωση και την ποιότητα του ήχου, τα 432 Hz συνδέονται επίσης με την πνευματική αφύπνιση και την διεύρυνση της συνείδησης. Αντηχώντας με αυτή τη συχνότητα, τα άτομα μπορεί να βιώσουν μια βαθύτερη σύνδεση με τον εσωτερικό τους εαυτό και τον ευρύτερο κόσμο, οδηγώντας σε ιδέες, έμπνευση και μια αίσθηση διασύνδεσης με όλη τη δημιουργία.

Η εξάσκηση στον καθοδηγούμενο διαλογισμό voice healing, η ακρόαση μουσικής ή η ψαλμωδία στα 432 Hz μπορεί να βοηθήσει τα άτομα να ευθυγραμμιστούν με αυτή τη συχνότητα και να βιώσουν τις μεταμορφωτικές της επιπτώσεις στο σώμα, το μυαλό και το πνεύμα τους. Με την ενσωμάτωση των φυσικών δονήσεων των 432 Hz στην καθημερινή τους ζωή, τα άτομα μπορούν να προάγουν τη χαλάρωση, να ενισχύσουν την ευεξία και να καλλιεργήσουν μια βαθύτερη αίσθηση αρμονίας και συντονισμού με το σύμπαν.

528 Hz: Ονομάζεται επίσης "θαυματουργή συχνότητα" γιατί δημιουργεί βαθιές θετικές μετατροπές συμβάλλοντας στην αναγέννηση του ανθρώπινου DNA και την κυτταρική θεραπεία.

Στα 528 Hz, η δόνηση λέγεται ότι αντηχεί στον πυρήνα της ύπαρξής μας, διευκολύνοντας τη βαθιά επούλωση και αποκατάσταση. Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες ισχυρισμούς σχετικά με αυτή τη συχνότητα είναι η ικανότητά του να επιδιορθώνει κατεστραμμένους κλώνους DNA. Η ιδέα πηγάζει από το έργο του Dr. Leonard Horowitz, ενός πρωτοπόρου στον τομέα της ιατρικής δόνησης, ο οποίος πρότεινε ότι τα 528 Hz θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη δομή του DNA και να προωθήσουν την επιδιόρθωση και την αναγέννησή του.

Επιπλέον, τα 528 Hz πιστεύεται ότι προάγουν μια αίσθηση αρμονίας και ισορροπίας στο σώμα, το μυαλό και το πνεύμα. Λέγεται ότι αντηχεί με το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς, το κέντρο της αγάπης, της συμπόνιας και της θεραπείας. Καθώς τα άτομα συντονίζονται στη συχνότητα των 528 Hz, μπορεί να βιώσουν βαθιές καταστάσεις χαλάρωσης, εσωτερικής γαλήνης και συναισθηματικής ευεξίας.

Εκτός από τις φυσικές και συναισθηματικές θεραπευτικές του ιδιότητες, τα 528 Hz συνδέονται επίσης με την πνευματική ανάπτυξη και φώτιση. Πιστεύεται ότι διευκολύνει μια βαθύτερη σύνδεση με το θείο και το σύμπαν, ανοίγοντας την πόρτα σε ανώτερες καταστάσεις συνείδησης και διευρυμένης επίγνωσης. Μέσω του καθοδηγούμενου διαλογισμού voice healing στα 528 Hz, τα άτομα μπορεί να βιώσουν υπερβατικές καταστάσεις ενότητας με όλη τη δημιουργία.

Οι επαγγελματίες της θεραπείας ήχου συχνά ενσωματώνουν 528 Hz στις θεραπευτικές συνεδρίες τους για να προωθήσουν την ολιστική ευεξία και μεταμόρφωση. Aυτή η συχνότητα αιχμαλωτίζει τη φαντασία των θεραπευτών, των επιστημόνων και των πνευματικών αναζητητών, προσφέροντας μια ματιά στη βαθιά διασύνδεση όλων των πραγμάτων.

639 Hz: Η συχνότητα που βελτιώνει τη σύνδεση και τις σχέσεις μας με τους ανθρώπους γύρω μας.

Συντονίζοντας τον εαυτό μας σε αυτή τη συχνότητα, μπορούμε να ανοίξουμε τις καρδιές μας στους άλλους και να καλλιεργήσουμε βαθύτερες συνδέσεις που βασίζονται στην κατανόηση, την ενσυναίσθηση και τον αμοιβαίο σεβασμό.

Ένα από τα κύρια αποτελέσματα των 639 Hz είναι η ικανότητά του να διευκολύνει τη συμφιλίωση και τη θεραπεία στις σχέσεις. Πιστεύεται ότι διαλύει αρνητικά συναισθήματα όπως ο θυμός, η αγανάκτηση και η εχθρότητα, επιτρέποντας στα άτομα να συγχωρήσουν συμβάντα του παρελθόντος και να προχωρήσουν με συμπόνια και κατανόηση. Απελευθερώνοντας συναισθηματικά εμπόδια και ενθαρρύνοντας τη συγχώρεση, τα 639 Hz δημιουργούν ένα γόνιμο έδαφος για την ανάπτυξη και την καλλιέργεια υγιών, ικανοποιητικών σχέσεων.

Επιπλέον, τα 639 Hz ενισχύουν την επικοινωνία και τη συνεργασία μεταξύ των ατόμων, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό περιβάλλον. Με την προώθηση του ανοιχτού, ειλικρινούς διαλόγου και την ενθάρρυνση του πνεύματος συνεργασίας, αυτή η συχνότητα διευκολύνει την επίλυση συγκρούσεων και τη δημιουργία αμοιβαίων επωφελών εταιρικών σχέσεων. Ενθαρρύνει τα άτομα να ακούν προσεκτικά το ένα το άλλο, να εκφράζονται αυθεντικά και να συνεργάζονται για κοινούς στόχους.

Εκτός από τις θετικές επιπτώσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις, τα 639 Hz πιστεύεται επίσης ότι προάγουν μια αίσθηση ενότητας και διασύνδεσης με όλα τα όντα. Αυτή η συνειδητοποίηση καλλιεργεί μια βαθιά αίσθηση του ανήκειν και της συγγένειας με τον κόσμο γύρω μας, οδηγώντας σε μεγαλύτερη ενσυναίσθηση, συμπόνια και αλτρουισμό. Ενσωματώνοντας αυτή τη συχνότητα στην καθημερινή μας ζωή, μπορούμε να καλλιεργήσουμε βαθύτερες, πιο ουσιαστικές συνδέσεις με τους ανθρώπους γύρω μας και να συμβάλουμε στη δημιουργία ενός πιο αρμονικού και συμπονετικού κόσμου.

741 Hz : Η συχνότητα που σχετίζεται με την ικανότητα αποτοξίνωσης κυττάρων και οργάνων. Την Αφύπνιση Διαίσθησης και Πνευματικής Επίγνωσης

Στα 741 Hz, η δόνηση πιστεύεται ότι διεγείρει τα κύτταρα και τα όργανα, διευκολύνοντας την απελευθέρωση τοξινών που συσσωρεύονται στο σώμα με την πάροδο του χρόνου. Ευθυγραμμίζοντας με αυτή τη συχνότητα, τα άτομα μπορούν να υποστηρίξουν τους φυσικούς μηχανισμούς αποτοξίνωσης του σώματος, προωθώντας τη βέλτιστη λειτουργία ζωτικών οργάνων όπως το ήπαρ, τα νεφρά και το λεμφικό σύστημα.

Η αποτοξίνωση είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της βέλτιστης υγείας και ζωτικότητας, καθώς βοηθά στην απομάκρυνση επιβλαβών ουσιών που μπορούν να βλάψουν την κυτταρική λειτουργία και να συμβάλουν στην ανάπτυξη ασθενειών. Προάγοντας την αποτοξίνωση σε επίπεδο κυττάρων και οργάνων, τα 741 Hz υποστηρίζουν την ικανότητα του σώματος να αποβάλλει τις τοξίνες, να αποκαθιστά την ισορροπία και να προάγει τη συνολική ευεξία.

Εκτός από τις φυσικές του ιδιότητες αποτοξίνωσης, τα 741 Hz συνδέονται επίσης με την αφύπνιση της διαίσθησης και της πνευματικής επίγνωσης. Καθώς τα άτομα συντονίζονται σε αυτή τη συχνότητα, μπορεί να βιώσουν αυξημένες καταστάσεις συνείδησης, διευρυμένη επίγνωση και μια βαθύτερη σύνδεση με το θείο.

852 Hz : Η συχνότητα που μας επαναφέρει στην εσωτερική τάξη, αφυπνίζει και ενθαρρύνει την Πνευματική Διαφώτιση και τη Θεϊκή Σύνδεση

Στα 852 Hz, η δόνηση λέγεται ότι διεισδύει στον πυρήνα της ύπαρξής μας, προάγοντας την εσωτερική γαλήνη, διαύγεια και ισορροπία. Βοηθά στη διάλυση των ενεργειακών μπλοκαρισμάτων και στην απελευθέρωση αρνητικών μοτίβων σκέψης, επιτρέποντας στα άτομα να ευθυγραμμιστούν με την πραγματική τους ουσία και να βιώσουν μια βαθιά αίσθηση εσωτερικής τάξης και συνοχής με τα θέλω τους.

Ένα από τα κύρια αποτελέσματα των 852 Hz είναι η ικανότητά του να βοηθάει την αφύπνιση του νου και να επεκτείνει τη συνείδηση. Αντηχώντας με τη συχνότητα της θείας σοφίας, τα άτομα μπορούν να αξιοποιήσουν τις έμφυτες διαισθητικές τους ικανότητες και να αποκτήσουν πρόσβαση σε υψηλότερα επίπεδα ενόρασης και κατανόησης. Αυτή η αυξημένη κατάσταση επίγνωσης επιτρέπει στα άτομα να αντιληφθούν τη διασύνδεση όλων των πραγμάτων και να αποκτήσουν μια βαθύτερη κατανόηση των υποκειμενικών προτύπων και ρυθμών της ύπαρξης.

Επειδή τα 852 Hz αυξάνουν αρκετά το επίπεδο της ζωτικής ενέργειας μέσα στο σώμα, προάγοντας μια αίσθηση ζωτικότητας, σθένους και ευεξίας, τα άτομα μπορούν να αναπληρώσουν τα ενεργειακά τους αποθέματα και να αποκαταστήσουν την ισορροπία στο φυσικό, συναισθηματικό και πνευματικό τους σώμα. Αυτό το αυξημένο επίπεδο ζωτικής ενέργειας υποστηρίζει τη συνολική υγεία και ζωτικότητα, επιτρέποντας στα άτομα να ζήσουν τη ζωή με μεγαλύτερο πάθος, σκοπό και χαρά.

Εκτός από τα αποτελέσματά του στην εσωτερική τάξη, τη διαίσθηση και τη ζωτική ενέργεια, τα 852 Hz συνδέονται επίσης με την ενθάρρυνση της πνευματικής φώτισης και της θεϊκής σύνδεσης. Αντηχώντας με τη συχνότητα του θείου, τα άτομα μπορούν να βιώσουν μια βαθιά αίσθηση ενότητας με το σύμπαν και να συνδεθούν με την άπειρη σοφία και καθοδήγηση που διαπερνά όλη τη δημιουργία.

963 Hz: Η συχνότητα που συνδέεται απόλυτα με πνευματική αφύπνιση και την σύνδεση με το όλον. Μας συνδέει με την τελειότητα του σύμπαντος και μας επιτρέπει να αξιοποιήσουμε την ενότητα που διαπερνά όλη την ύπαρξη.

Στα 963 Hz, η δόνηση λέγεται ότι ευθυγραμμίζεται με τη συχνότητα της καθολικής τελειότητας, επιτρέποντας στα άτομα να αξιοποιήσουν την ενότητα που διαπερνά όλη την ύπαρξη. Διευκολύνει την πνευματική σύνδεση και την ενότητα μας με τον κόσμο, υπερβαίνοντας τα όρια του χρόνου, του χώρου και της ατομικής ταυτότητας.

Όταν συντονίζονται στη συχνότητα των 963 Hz, τα άτομα μπορεί να βιώσουν βαθιές καταστάσεις εσωτερικής γαλήνης, διαύγειας και φώτισης. Αφυπνίζει αδρανείς πτυχές της ψυχής, επεκτείνοντας την επίγνωση πέρα ​​από τους περιορισμούς του εγώ και ανοίγοντας την πόρτα σε ανώτερα επίπεδα ύπαρξης.

Στην πρακτική της ηχοθεραπείας και του καθοδηγούμενου διαλογισμού voice healing στα 963 Hz διευκολύνουν την πνευματική ανάπτυξη, την εσωτερική μεταμόρφωση και τη σύνδεση με το θείο. Με το να βυθιστεί κανείς στον συντονισμό αυτής της ιερής συχνότητας, μπορεί να βιώσει μια βαθιά αίσθηση αρμονίας και ευθυγράμμισης με την κοσμική τάξη, οδηγώντας τελικά σε μια μεγαλύτερη κατανόηση της διασύνδεσης όλων των πραγμάτων.

440 Hz : Είναι η συχνότητα "ΠΑΓΙΔΑ" που σχετίζεται με την επίδραση που έχει η μουσική στον ακροατή για περισσότερη κατανάλωση.

Ενώ τα 440 Hz ήταν η τυπική συχνότητα συντονισμού για μεγάλο μέρος της δυτικής μουσικής ιστορίας, υπήρξε συζήτηση και διαμάχη γύρω από τη χρήση της. Ορισμένοι υποστηρικτές εναλλακτικών συντονισμών, όπως τα 432 Hz, υποστηρίζουν ότι το A440 δεν είναι σε αρμονία με τις φυσικές συχνότητες του σύμπαντος και μπορεί να δημιουργήσει ασυμφωνία και ένταση μέσα στη μουσική.

Ενώ ορισμένοι υποστηρικτές των εναλλακτικών συντονισμών, όπως τα 432 Hz, προτείνουν ότι αυτές οι συχνότητες μπορεί να έχουν διαφορετικά αποτελέσματα στον ακροατή σε σύγκριση με το A440, η επιστημονική έρευνα σε αυτό το θέμα είναι περιορισμένη και ασαφής. Ο συναισθηματικός και ψυχολογικός αντίκτυπος της μουσικής είναι εξαιρετικά υποκειμενικός και μπορεί να διαφέρει πολύ από άτομο σε άτομο.

Τι είναι και πως λειτουργεί το Voice Healing στην κατεύθυνση της θετικής σκέψης

Ο ήχος έχει ισχυρή επίδραση στο ανθρώπινο μυαλό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία θετικών εικόνων που μπορούν να ωφελήσουν την ψυχική μας υγεία και ευημερία. Ο ήχος είναι μια μορφή ενέργειας που μπορεί να επηρεάσει τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές μας και μπορεί να μας βοηθήσει να σχηματίσουμε θετικές εικόνες στο μυαλό μας που μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεσή μας, να μειώσουν το άγχος και να βελτιώσουν τη συνολική μας αίσθηση ευεξίας.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η ακρόαση μουσικής μαζί με φωνή και ειδικές φράσεις, ότι προσφέρουν οι ηχητικές συνεδρίες στο voice healing, μπορεί να μειώσει τα επίπεδα άγχους και να αυξήσει τα συναισθήματα ευτυχίας και ευεξίας. Όταν ακούμε voice healing, ο εγκέφαλός μας απελευθερώνει θετικές ορμόνες όπως η ντοπαμίνη, έναν νευροδιαβιβαστή που σχετίζεται με την ευχαρίστηση και την ανταμοιβή. Αυτό δημιουργεί μια θετική συσχέτιση μεταξύ του voice healing και της διάθεσής μας, καθιστώντας μας ευκολότερο να σχηματίσουμε θετικές εικόνες στο μυαλό μας με την επανάληψη της ηχητικής συνεδρίας που θα έχουμε επιλέξει.

Το voice healing μπορεί να βοηθήσει το μυαλό να σχηματίσει θετικές εικόνες μέσω των ηχητικών συνεδριών με ήχους της φύσης σε συνδυασμό μουσικής μαζί με φωνή και ειδικές φράσεις (ενεργειακό λεξιλόγιο) θετικής κατεύθυνσης. Ο ήχος των πουλιών που κελαηδούν, τα κύματα που πέφτουν ή η βροχή, δημιουργούν δονήσεις ηρεμίας και χαλάρωσης. Οι ήχοι της φύσης στο voice healing μπορούν επίσης να προκαλέσουν θετικές αναμνήσεις και συνειρμούς, όπως ήρεμες διακοπές ή μια ευχάριστη εμπειρία. Αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να σχηματίσουμε θετικές εικόνες στο μυαλό μας που μπορούν να μειώσουν το στρες και το άγχος και να βελτιώσουν τη συνολική αίσθηση ευεξίας.

Ο καθοδηγούμενος διαλογισμός voice healing, έπειτα από εθελοντικές δοκιμές που πραγματοποιήσαμε σε περισσότερους από τριακόσιους ενδιαφερόμενους, έχει ισχυρή επίδραση στο νευρωνικό δίκτυο του εγκεφάλου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σχηματίσει θετικές εικόνες που ωφελούν την ψυχική υγεία και την συνολική ευημερία ενός ανθρώπου και ειδικά με τον καθοδηγούμενο υπερβατικό διαλογισμό (Transcendental Meditation – TM)

Το TM έχει ερευνηθεί και επικυρωθεί επιστημονικά από περισσότερες από 600 μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε περισσότερα από 200 πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι μελέτες έχουν δείξει ότι ο καθοδηγούμενος υπερβατικός διαλογισμός μπορεί να έχει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων, όπως:

-Μειωμένο στρες και άγχος
-Βελτιωμένη καρδιαγγειακή υγεία
-Μείωση ψυχοσωματικών συμπτωμάτων
-Ενισχυμένη εγκεφαλική λειτουργία
-Αυξημένη δημιουργικότητα και παραγωγικότητα
-Βελτιωμένες συναισθηματικές και κοινωνικές σχέσεις
-Μειωμένη κατάχρηση ουσιών και εθισμούς
-Βελτιωμένη συνολική ευημερία και ποιότητα ζωής
-Πραγματοποίηση προσωπικών στόχων

Η μέθοδος μου Voice Healing βασίζεται στις συχνότητες μέσω των ήχων της μουσικής, της φωνής μου, στο μοντέλο της ηχο-φαινομενολογίας και στην άποψη ότι οι σκέψεις, οι ιδέες και οι πεποιθήσεις μας αποτυπώνονται στο νου μέσω των συναισθημάτων και των αισθήσεων με τη μορφή εικόνων. Αυτές οι εικόνες απεικονίζουν τον τρόπο με τον οποίον αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο έξω μας και μέσα μας. Οι εικόνες που επιλέγουμε να παραμένουν στη ψυχοσύνθεσή μας, εκούσια ή ακούσια, επιδρούν στη νευρο-ψυχοφυσιολογία μας. Έρευνες με εγκεφαλογραφήματα έχουν δείξει ότι οι ίδιες περιοχές του εγκεφάλου που ενεργοποιούνται με αυτό που θεωρείται «κανονική» αντίληψη, ενεργοποιούνται πλήρως και με τη νοερή απεικόνιση.



Υπάρχει μια αρμονία που ξεπερνά τα όρια του υλικού κόσμου

Στην καρδιά του σύμπαντος βρίσκεται μια συμφωνία - μια συμφωνία δονήσεων, συχνοτήτων και αρμονικών που αντηχούν στον ίδιο τον ιστό της δημιουργίας. Από τον κοσμικό χορό των γαλαξιών μέχρι τους λεπτούς ψιθύρους του ανέμου, κάθε πτυχή της ύπαρξης είναι εμποτισμένη με την ουσία αυτής της θεϊκής μελωδίας. Είναι μια μελωδία που ξεπερνά τη γλώσσα και τον πολιτισμό, μιλώντας κατευθείαν στην ψυχή και ανακατεύοντας τις πιο βαθιές εσοχές του ανθρώπινου πνεύματος.

Στην επιδίωξη της κατανόησης αυτής της κοσμικής συμφωνίας, η ανθρωπότητα έχει στραφεί στην επιστήμη, τη φιλοσοφία και την πνευματικότητα, επιδιώκοντας να αποκαλύψει τα μυστήρια της ύπαρξης και να αποκαλύψει τις βασικές αρχές που διέπουν το σύμπαν. Μέσω του φακού της φυσικής, καταλαβαίνουμε ότι τα πάντα στο σύμπαν βρίσκονται σε κατάσταση δόνησης—άτομα, μόρια, πλανήτες και αστέρια—όλα δονούνται σε διαφορετικές συχνότητες, δημιουργώντας μια εκπληκτική συμφωνία ήχου και φωτός.

Ωστόσο, πέρα ​​από τη σφαίρα της φυσικής βρίσκεται μια βαθύτερη αλήθεια - μια αλήθεια που μιλά για τη διασύνδεση όλων των πραγμάτων και τις βαθιές συνέπειες αυτής της διασύνδεσης για την ανθρώπινη εμπειρία. Είναι μια αλήθεια που έχει μεταδοθεί ανά τους αιώνες από σοφούς, μυστικιστές και πνευματικούς δασκάλους – η αλήθεια ότι είμαστε όλοι συνδεδεμένοι, μαζί με την παγκόσμια γλώσσα της δόνησης και της αντήχησης.

Στο βασίλειο της μουσικής, βρίσκουμε μια απτή έκφραση αυτής της παγκόσμιας αλήθειας - μια αλήθεια που υπερβαίνει τα πολιτισμικά όρια και μιλά στην ουσία της κοινής γλώσσα της ανθρωπότητας. Μέσω της δύναμης της μουσικής, είμαστε σε θέση να αξιοποιήσουμε τις δονητικές συχνότητες, ευθυγραμμίζοντας τη συνείδησή μας με την κοσμική συμφωνία και βιώνοντας μια βαθιά αίσθηση ενότητας με όλη τη δημιουργία.

Σε όλη την ιστορία, η μουσική έπαιξε κεντρικό ρόλο στην ανθρώπινη κουλτούρα και πνευματικότητα, λειτουργώντας ως γέφυρα μεταξύ του υλικού και του πνευματικού κόσμου. Στους πολιτισμούς ανα τους αιώνες, η μουσική ήταν σεβαστή ως μια ιερή μορφή τέχνης, που χρησιμοποιήθηκε για να επικαλεστεί τη θεία παρουσία, να θεραπεύσει τους άρρωστους και να εξυψώσει τη συνείδηση. Από τις στοιχειωμένες μελωδίες των Γρηγοριανών τραγουδιών μέχρι τους λατρευτικούς βυζαντινούς ύμνους, η μουσική έχει χρησιμεύσει ως αγωγός για πνευματική εμπειρία, επιτρέποντας στα άτομα να συνδεθούν με το θείο και να ξεπεράσουν τους περιορισμούς του υλικού κόσμου.

Στη σύγχρονη εποχή, η επιστημονική έρευνα έχει αρχίσει να ρίχνει φως στη μεταμορφωτική δύναμη της μουσικής και των συχνοτήτων της και στην ικανότητά της να επηρεάζει τη σωματική, συναισθηματική και πνευματική μας κατάσταση. Μελέτες έχουν δείξει ότι ορισμένες συχνότητες και μουσικά διαστήματα έχουν άμεση επίδραση στον εγκέφαλο, προκαλώντας καταστάσεις χαλάρωσης, διαλογισμού, ακόμη και μυστικιστική εμπειρία. Είναι μέσω της επινοητικής δημιουργίας αυτών των συχνοτήτων που οι συνθέτες και οι μουσικοί είναι σε θέση να προκαλέσουν ισχυρές συναισθηματικές αντιδράσεις και να μεταφέρουν τους ακροατές σε υπερβατικά βασίλεια συνείδησης.

Σε τελική ανάλυση, υπάρχει μια μουσική συχνότητα αρμονίας που ξεπερνά τα όρια του υλικού κόσμου - μια συχνότητα που αντηχεί με την ίδια την ουσία της ύπαρξής μας και μας συνδέει με την άπειρη έκταση του σύμπαντος του δημιουργού. Είναι μια συχνότητα που μιλάει στην ψυχή, διεγείροντας μέσα μας μια βαθιά λαχτάρα για σύνδεση, νόημα και σκοπό. Και καθώς συντονιζόμαστε με την κοσμική συμφωνία, συνειδητοποιούμε ότι δεν είμαστε ξεχωριστοί από το σύμπαν του δημιουργού αλλά μάλλον αναπόσπαστα μέρη ενός μεγαλειώδους και όμορφου συνόλου – ενός συνόλου που είναι εμποτισμένο με τη θεϊκή αρμονία της δημιουργίας του.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Health Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Οι ιερές θεραπευτικές συχνότητες που αντηχούν στην ανθρώπινη ψυχή
Σταύρος Πλουμιστός: Οι ιερές θεραπευτικές συχνότητες που αντηχούν στην ανθρώπινη ψυχή
Σταύρος Πλουμιστός: Οι ιερές θεραπευτικές συχνότητες που αντηχούν στην ανθρώπινη ψυχή
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi9Bcf9pO6rpZuTxA7qqByT-tZm5b9Ba__TOcUjFn3_wLddcWVY8Mt9VVhsrcKmDCIoFEKlcmUfp7gy5vXrfu8jOs0PGu-ox64izKkWnLb6XBM5ZpDq6W5Wb2CHUjVuWjjc6n13HWBweTXp90HEBOmX0Qj8dpfj91fhERVw4Xfwxu6Sz8O3BG2iQF1ZlLDR/w400-h300/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%20%CE%9F%CE%B9%20%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%AD%CF%82%20%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%20%CF%83%CF%85%CF%87%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%87%CE%BF%CF%8D%CE%BD%20%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD%20%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B7%20%CF%88%CF%85%CF%87%CE%AE.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi9Bcf9pO6rpZuTxA7qqByT-tZm5b9Ba__TOcUjFn3_wLddcWVY8Mt9VVhsrcKmDCIoFEKlcmUfp7gy5vXrfu8jOs0PGu-ox64izKkWnLb6XBM5ZpDq6W5Wb2CHUjVuWjjc6n13HWBweTXp90HEBOmX0Qj8dpfj91fhERVw4Xfwxu6Sz8O3BG2iQF1ZlLDR/s72-w400-c-h300/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%20%CE%9F%CE%B9%20%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%AD%CF%82%20%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%20%CF%83%CF%85%CF%87%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%87%CE%BF%CF%8D%CE%BD%20%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD%20%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B7%20%CF%88%CF%85%CF%87%CE%AE.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2024/03/blog-post_9.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2024/03/blog-post_9.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content